Lectură de un minut

07 Nov 2016 - Știri și Noutăți

Carrefour lanseaza propria aplicatie care permite plata cumparaturilor cu smartphone-uri

Abonează-te pe  

CarrefourPay, aplicatia recent lansata de retailerul Carrefour Romania, ofera vizitatorilor posibilitatea de a plati cumparaturile cu telefoanele mobile. Aceasta poate fi utilizata pentru toate produsele, in toate locatiile Carrefour din tara.

 

 

 

 

Aplicatia CarrefourPay se descarca gratuit pe toate aparatele de tip smart cu sisteme de operare iOS sau Android si necesita introducerea unor date ale unui card bancar. Clientii care o vor folosi au posibilitate sa achite cumparaturie, sa verifice preturile si sa genereze facturi fiscale.

Pentru a proceda la plata produselor din cosul de cumparaturi, clientul trebuie sa ajunga la casa de marcat si sa faca precizarea ca plata se va face prin intermediul acestei proceduri, generandu-se ulterior un cod ce va trebui scanat.

Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare Carrefour Romania a completat: „Suma de plata poate fi aprobata de clienti printr-o simpla atingere pe telefonul mobil. Suntem bucurosi ca am creat o solutie care sa inlocuiasca efectiv plata cu carduri si bani, aspect care imbunatateste experienta la cumparaturi a clientilor nostri, adaugand functii inteligente si inovatoare. CarrefourPay este o solutie extrem de user-friendly, cu o interfata intuitiva, eficienta si usor de folosit”.

Aplicația mobila CarrefourPay poate fi descarcata gratuit de pe site-ul Carrefour sau de pe AppStore si Google Play. La nivel national Carrefour are 282 de magazine (31 hipermarketuri, 111 supermarketuri, 86 magazine Bill, 42 unitati de proximitate, 11 unitati de proximitate Contact si platforma online de comert).

Sursa foto: carrefour.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour lanseaza propria aplicatie care permite plata cumparaturilor cu smartphone-uri