Lectură de 2 minute

21 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Carrefour lanseaza in Brasov Parking Spotter, aplicatia care te ajuta sa gasesti loc de parcare

Abonează-te pe  

Incepand cu luna aceasta, clientii Complexului Comercial Carrefour Brasov vor avea la dispozitie aplicatia Parking Spotter, disponibila in Google Play si App Store, care ii va ajuta sa gaseasca un loc liber inca dinainte de a ajunge in parcare.

Aplicatia este realizata in parteneriat cu dezvoltatorii Parking Spotter si cu Eutron Invest Romania, in calitate de integrator, si vine sa reduca semnificativ timpul petrecut in cautarea unui loc de parcare, in zona recent remodelata a galeriei comerciale.

Printr-o solutie inovatoare, care se bazeaza pe analiza imaginilor generate de toate camerele video instalate in parcare, Parking Spotter ajuta clientii centrului comercial sa se orienteze mai usor si sa identifice rapid un loc de parcare liber. Astfel, clientii Carrefour, turistii si toti cei interesati sa ajunga in galeria comerciala vor avea la indemana un instrument digital eficient, care le va face experienta la cumparaturi mult mai usoara. Parking Spotter este prima aplicatie dezvoltata de Carrefour pentru un centru comercial local, pentru crearea acesteia alocandu-se investitii financiare semnificative.
“Parking Spotter este o solutie inovatoare romaneasca, multiplu premiata in competitii la nivel global, care ajuta utilizatorii sa gaseasca un loc liber de parcare in orasele aglomerate, folosind algoritmi de Inteligenta Artificiala, aplicati pe imaginile camerelor de supraveghere. Aplicatia isi propune sa redea orasul cetatenilor, cu pana la 30% mai putin trafic, aglomeratie si poluare.
Astazi, lansam aplicatia in premiera in Romania, la Carrefour Brasov, unde ne propunem sa aducem un plus de satisfactie clientilor Centrului Comercial, in special in perioadele foarte aglomerate, prin ghidarea lor catre cel mai apropiat loc liber de parcare, reusind astfel sa le castigam timp important pentru activitatile cu adevarat placute alaturi de familie si prieteni ”, a spus Ovidiu Ciurte, Product Owner Parking Spotter.
La nivel national, Parking Spotter completeaza gama de aplicatii dezvoltate in infrastructura digitala Carrefour, care include aplicatiile Bringo, de livrare a cumparaturilor la domiciliu in 18 orase din Romania, precum si aplicatia Gurmandio, care livreaza clientilor din Baia Mare, Botosani, Braila, Buzau, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Suceava, Piatra-Neamt, Targu Jiu, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman si Stefanestii de Jos o varietate mare de preparate, atat din sectiunea de gastronomie a Carrefour, cat si de la restaurantele locale, livrare gratuita si multiple metode de plata (cash, card, tichete de masa).
Ecosistemul digital Carrefour integreaza si aplicatia Carrefour Pay, cu ajutorul careia clientii pot verifica preturile produselor sau pot plati direct din aplicatie, la casele de marcat clasice sau la cele de tip self check-out, reducand timpul de asteptare de la case. De asemenea, portalul carrefour.ro pune la dispozitia clientilor la nivel national posibilitatea de a comanda produse nealimentare, dar si produse proaspete (fructe, lactate etc) in zona Bucuresti si Ploiesti, din 2018. O inovatie in ceea ce priveste metodele de plata o reprezinta si plata cu amprenta, disponibila in prezent doar in Bucuresti, in magazinul Carrefour Market Green Court.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour lanseaza in Brasov Parking Spotter, aplicatia care te ajuta sa gasesti loc de parcare