Lectură de un minut

16 Mar 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour isi muta sediul la Green Court Bucharest si deschid si un supermarket in incinta acestuia

Abonează-te pe  

Carrefour Romania a semnat un contract de inchiriere cu dezvoltatorul suedez Skanska pentru un spatiu de 6.850 mp in cea de-a doua cladire a Green Court Bucharest, din Floreasca. Noul contract semnat aduce cladirea B la un grad de ocupare de 61,2%.

Mutarea companiei Carrefour va avea loc anul acesta, in plus, in aceeasi perioada, un magazin Carrefour Market va fi deschis in cladirea de birouri. Aproximativ 500 de angajati vor lucra in noul spatiu, in departamente precum: Achizitii, Financiar, Marketing si Logistica. Carrefour reprezinta un chirias important al cladirii B, alaturi de Sanofi si Adecco, care si-au anuntat deja mutarea.

“Carrefour isi relocheaza sediul in noul hub de business al Bucurestiului, vizand o mai buna proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzactiei s-a datorat bunei colaborari dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE si Tuca Zbarcea& Asociatii, avocatii nostri.”, spune Anca Damour, property division si corporate affairs director la Carrefour Romania.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour isi muta sediul la Green Court Bucharest si deschid si un supermarket in incinta acestuia