Lectură de 3 minute

07 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour își extinde serviciile de livrare la domiciliu în 9 orașe din România 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu luna august, Carrefour România extinde serviciile de vânzare online și de livrare a produselor în noi orașe din țară, în rețeaua de magazine Carrefour Market: București, Baia Mare, Brăila, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara. Astfel, 19 noi magazine Carrefour în format Market vor beneficia de serviciul de livrare la domiciliu, datorită extinderii parteneriatului cu Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate de produse.

Sursa foto: Carrefour

Inițiativa face parte dintr-o serie amplă de acțiuni aliniate cu viziunea omnichannel a companiei, prin care își propune să îi întâmpine pe clienți cu cele mai variate oferte, în orice mod ar alege să cumpere.

Utilizatorii Glovo se pot bucura de o gamă extinsă de produse Carrefour în aplicație, care cuprinde peste 8.500 de produse alimentare și non-alimentare (în funcție de magazinul ales), din 22 de categorii, precum legume și fructe proaspete de sezon, produse românești, mărci proprii, produse de băcănie, vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc și alte tipuri de băuturi, produse cosmetice și de îngrijire, produse de curățenie sau hrană și produse pentru animalele de companie.

Serviciul este disponibil la nivel național în 29 de orașe, iar consumatorii se vor putea bucura de produsele favorite din Carrefour la aceleași prețuri ca în magazin.

Din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de la magazinul Carrefour din proximitatea lor, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute. Totalul magazinelor Carrefour listate în aplicație atinge 64 de unități la nivel național, dintre care 44 Hipermarketuri, 19 Supermarketuri și 1 Supeco.

Ca urmare a succesului înregistrat prin parteneriatul cu Bringo, prima platformă românească de personal shopping de pe piață, disponibilă astăzi la nivel național în peste 37 de orașe, Carrefour își continuă angajamentul de a îmbunătăți experiența clienților la cumpărături, oferind multiple posibilități de cumpărare în mediul online.

Carrefour este cel mai mare partener din portofoliul de clienți Bringo, punând la dispoziția consumatorilor cea mai mare gamă de produse, peste 50.000, cu precădere alimentare, activând în aplicație cu toate Hipermarketurile, precum și cu o parte din magazinele rețelelor Market, Express și Supeco.

Cele 19 supermarketuri noi integrate în Glovo sunt situate în 9 mari orașe din țară, la adresele:

Citeste si:
Doua hipermarketuri dintr-o lovitură: încă două magazine Cora, inaugurate oficial sub sigla Carrefour   
Doua hipermarketuri dintr-o lovitură: încă două magazine Cora, inaugurate oficial sub sigla Carrefour   

• București:
 Bd. Barbu Văcărescu, nr. 154-158
 Str. Brașov nr. 23 A
 Str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73
 Aleea Barajul Dunării, nr. 3
 Bd. Iuliu Maniu, nr. 78-80
 Promenada Shopping Center, București, Calea Floreasca, 246B, Sector 1
• Baia Mare:
 Aleea Mărăști, nr. 4
 Str. George Coșbuc, nr. 18
• Brăila:
 Str. 1 Decembrie 1918, nr. 58
• Iași:
 Bd.Tudor Vladimirescu fn, Complex comercial Iulius Mall
 Șos. Bucium, nr. 17
 Str. Sălciilor, nr. 8
• Oradea:
 Str. Republicii, nr. 30
 Str. Piața Cetății, nr. 1
• Ploiești:
 Bd. Libertății, nr. 4, Ploiești
• Sibiu:
 Bd. Victoriei, nr. 42
• Târgu Mureș:
 Str. Voinicenilor, nr. 52, Târgu Mureș
 Bd. 1848, nr. 46A, Târgu Mureș
• Timișoara:
 Bd. Liviu Rebreanu, nr. 145-147

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 400 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour își extinde serviciile de livrare la domiciliu în 9 orașe din România