Lectură de un minut

18 Jun 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour implineste 14 de activitate pe piata din Romania si a pregatit o multime de premii pentru clienti

Abonează-te pe  

Carrefour Romania sarbatoreste , in perioada 18 iunie - 15 iulie 2015, 14 ani de activitate printr-o luna aniversara plina de surprize, premii si activari care reinventeaza cumparaturile intr-un mod modern, in linie cu asteptarile actuale ale clientilor, anunta retailerul.

CarrefourPe langa Tombola Aniversara ce pune in joc 3 autoturisme SMART forfour, clientii Carrefour vor putea experimenta cumparaturile SMART folosind carucioarele echipate cu tablete dar si aplicatia Smart Shopping disponibila pe Google Play, sau se vor putea juca pe platforma Kinect ‘’Zdrobeste preturile’’.

Pentru a participa la Tombola Aniversara, clientii trebuie sa trimita codul unic de pe orice bon fiscal prin SMS la 1828 sau sa-l inscrie pe www. carrefour.ro/14ani pentru sansa de a castiga unul din zecile de mii de premii acordate din 14 in 14 minute.

Printre marile premii se numara smartphone-urile cu cartela Orange PrePay cu 1400 minute nationale, tabletele, cartelele Orange PrePay cu 14 GB de internet la viteza 4G, dar si televizoarele SMART curbate Sony Bravia sau autoturismele SMART forfour.

Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 178 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 97 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour implineste 14 de activitate pe piata din Romania si a pregatit o multime de premii pentru clienti