Lectură de un minut

05 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Carrefour și Bucharest Running Club - un parteneriat pentru maraton

Abonează-te pe  

Retailerul Carrefour a facut un parteneriat cu Bucharest Running Club pentru a sustine o competitie prin care se promoveaza miscarea si stilul de viata sanatos. Aceasta va fi organizata in trei faze: Bucharest 10K & Family Run, Bucharest Half Marathon si Marathon.

 

In primul weekend din aprilie, Carrefour a sustinut competitia Bucharest 10K & Family Run. Astfel, la punctele de refreshment si Cursa Familiilor, compania a oferit produse sanatoase pentru cei peste 5.000 de participanti. S-a asigurat un meniu bio care a cuprins fructe uscate sau proaspete, sucuri naturale, salate si sandvisuri.

Catalin Samara, Director Marketing, Digitalizare si IT Carrefour Romania a declarat: “Ma bucur sa vad ca exista un interes tot mai mare pentru astfel de competitii, inclusiv in randul colegilor mei. La eveniment au participat 60 de colegi si clienti Carrefour, care au beneficiat de invitatii din partea noastra. Sustinem alegerile sanatoase prin parteneriate strategice, dar mai ales prin promovarea produselor de calitate catre consumatorii nostri. Aceste actiuni sunt parte integranta a planului de transformare a grupului Carrefour, avand ca obiectiv sa devenim liderul schimbarii in alimentatie” .

Urmatoarele competitii sponsorizate de Carrefour Romania sunt Bucharest Half-Marathon (12-13 mai) si Bucharest Marathon (13-14 octombrie).

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour și Bucharest Running Club - un parteneriat pentru maraton