Lectură de 3 minute

26 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Carrefour extinde serviciul de livrare Bringo în Constanța și Brașov

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Serviciul de livrare rapidă Carrefour prin Bringo continuă să se extindă și acoperă două noi orașe - Brașov și Constanța. Clienții pot comanda prin aplicația Bringo produse de la magazinele Carrefour Market și Market Express din proximitatea lor, cu livrare în doar 30 de minute și un cost redus de 9.99 lei per comandă, opțiune care se adaugă celei standard, de la hipermarketurile Carrefour, cu livrare în 90 de minute. 

În prezent, 43 de magazine în format Carrefour Market și Market Express susțin serviciul de livrare rapidă în aceste șase orașe, dintre care 4 sunt din Brașov (Market Express din Str. Ștefan Baciu nr. 64 și supermarketurile Carrefour Market din Str. Crișului, nr. 18, Bd. Alexandru Vlahuță nr. 10 și Str. Nicolae Bălcescu nr. 62) și 4 din Constanța (Market Express din Aleea Albatros, Nr. 4 și supermarketurile Carrefour Market din Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 10, Str. Cismelei Nr. 2C și Str. Răscoala din 1907 Nr. 8).

În total, peste 100 magazine Carrefour în toate cele trei formate - Hipermarket, Market și Market Express - din 37 de orașe din țară, sunt incluse în platforma Bringo. Serviciul Bringo este disponibil în șase orașe: București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța.

Mai mult decât orice, clientul de astăzi își dorește opțiuni: pentru cumpărături consistente la final de săptămână, dar și pentru cumpărături facile și rapide pentru a-și completa frigiderul sau a-și satisface poftele de moment. Prin modelul nostru omnicanal, urmărim să replicăm experiența din mediul fizic, unde răspundem acestor nevoi prin magazinele multiformat, în platforma Bringo.

Continuăm, așadar, să ne extindem serviciul de livrare rapidă, în doar 30 de minute, alături de Bringo, astfel încât clientul să poată apela cu ușurință la magazinele de proximitate și în mediul online, știind că produsele ajung la el în cel mai scurt timp”, a declarat Cătălin Samara, COO & e-commerce director Carrefour România.

Prima comandă, gratuită

Ca și în cazul clienților din București, Iași, Cluj și Timișoara, cei din Brașov și Constanța au acum în aplicația Bringo atât opțiunea unui hipermarket Carrefour, cu livrarea tradițională în 90 de minute și contra unui cost standard de 19,99 lei, cât și noile opțiuni de supermarketuri și marketuri express de proximitate, cu livrare rapidă, în 30 de minute, în schimbul unui cost redus. Mai mult, prima comandă este gratuită pentru noii utilizatori, dacă introduc codul „bunvenit1” în aplicația Bringo, în cazul comenzilor de peste 99 lei.

Livrarea rapidă, de 30 de minute, oferă acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate, iar toate produsele sunt disponibile la același preț ca cel din magazinele fizice, în contextul în care Bringo nu practică adaos comercial.

„Bringo este o poveste de succes, dezvoltată în România și exportată către alte țări. Fie că sunt pe fugă, fie că doresc să se concentreze pe activități care contează pentru ei, clienții știu că pot apela la Bringo și shopperii săi personali, care fac cumpărăturile pentru ei, așa cum și le-ar face chiar ei. Prin parteneriatul puternic cu Carrefour, dezvoltăm serviciile de livrare, incluzând tot mai multe magazine de proximitate și tot mai multe orașe pe harta livrării rapide”, a adăugat Ioana Ilie Dobre, director general Bringo.

Citeste si:
Experți în mobilitate urbană la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards: Ciprian Nanu (BD Group), Dr. Arh. Mihaela Negulescu sau Roxana Cojocaru (Social Innovation Solutions)
Experți în mobilitate urbană la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards: Ciprian Nanu (BD Group), Dr. Arh. Mihaela Negulescu sau Roxana Cojocaru (Social Innovation Solutions)

Prin intermediul aplicației Bringo, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, clienții pot alege produse din Carrefour fără adaos comercial. Serviciul are o gamă de peste 50.000 de produse. Cumpărăturile sunt făcute de un personal shopper care comunică în timp real cu clientul.

Carrefour are o rețea de 360 de magazine la nivel național, o rețea prezentă în 39 de localități și are disponibilă aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, precum și sesiunile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour extinde serviciul de livrare Bringo în Constanța și Brașov