Lectură de 2 minute

08 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour extinde parteneriatul cu MoneyGram la nivel internațional

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul Carrefour și MoneyGram International, o companie care activează în domeniul tehnologiei financiare globale, au anunțat că în 2024 vor extinde serviciile MoneyGram la peste 500 de locații Carrefour din mai multe piețe. Anul acesta, odată cu lansarea parteneriatului internațional, serviciul se extinde în România și în formatul Carrefour Market.

Sursa foto: Carrefour

Parteneriatul Carrefour – MoneyGram a fost lansat în premieră în România în 2009, iar succesul său a determinat extinderea la nivelul Grupului Carrefour, care îl va implementa în următoarea perioadă în șapte țări: Franța, Spania, Italia, Belgia, Polonia, Brazilia și Argentina.

În prezent, în România serviciul este disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din țară (43) și în 10 magazine Carrefour Market, începând de la 31 martie. De la lansare, acest serviciu a cunoscut evoluții pozitive, cu creșteri medii de 30% de la an la an și acumulând peste 40 milioane euro/an.

După clienții Carrefour din România, și clienții Carrefour din Europa și America Latină vor putea să trimită bani către cei dragi direct de la hipermarketul sau supermarketul lor local, în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. MoneyGram va sprijini Carrefour în gestionarea operațională a acestui nou serviciu, inclusiv în ceea ce privește implementarea tehnică, conformitatea și serviciile pentru clienți.

Cu o rețea multiformat de peste 14.000 de magazine în aproape 40 de țări, Grupul Carrefour este unul dintre liderii mondiali în domeniul retailului alimentar. În 2022, Carrefour a generat vânzări de 90,8 miliarde de euro. Rețeaua sa de magazine integrate are peste 335.000 de angajați care contribuie la transformarea. Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

MoneyGram International, Inc. este o companie globală de tehnologie financiară care le permite consumatorilor și întreprinderilor să transfere și să gestioneze bani în aproape toate țările din lume. Platforma transfrontalieră inovatoare a companiei permite clienților săi să trimită fonduri direct în conturi bancare și portofele mobile sau să încaseze și să scoată bani în peste 135 de monede și numeroase criptomonede prin intermediul uneia dintre cele mai mari rețele de distribuție de numerar din lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour extinde parteneriatul cu MoneyGram la nivel internațional