Lectură de un minut

26 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Carrefour Express deschis la Iași, inaugurat conform unui nou concept de magazin de proximitate

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Carrefour Express Iași este cel de-al 77-lea magazin Express din rețeaua Carrefour și este realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate. Noua unitate are o suprafață de aproximativ 190 metri pătrați.

Noul magazin Carrefour Express este deschis în Iași la adresa Calea Galata nr. 5-9, Bl. F3A.

Locația oferă clienților un total de 2500 de produse, o sortimentație bogată, de la legume și fructe proaspete, la produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse BIO, dietetice sau produse internaționale. Sunt disponibile și produse marcă proprie Drag de România, pâine proaspăt coaptă precum și o selecție de vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc, printre care Caii de la Lețea - Via Viticola, Etika - Aurelia Visinescu, Ecou - Domeniul Bogdan, Tohani Siel Rose - Domeniile Tohani, Cramele Budureasca și Purcari.

Folosind Carrefour App clienții pot scana produsele la raft, verifica prețurile și apoi le pot pune în coșul virtual și plăti rapid la casa de marcat, fără să mai așeze produsele pe bandă. Odată aflați în aplicație, clienții au acces la programul de loialitate Act For Good, unde în fiecare săptămână sunt oferte noi, disponibile inclusiv in formatele Express. De asemenea, în interiorul magazinului, clienții au la dispoziție și alte servicii, precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

Unitatea Carrefour Express Iași are 9 angajați și este deschisă luni - sâmbătă: 7:00 - 22:00‚ duminică: 7:00 – 21:00 (programul poate fi modificat pentru a respecta deciziile autorităților locale privind orarul de funcționare al magazinelor).

Carrefour România are 360 de magazine în țară, o rețea prezentă în 39 de localități.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Carrefour Express deschis la Iași, inaugurat conform unui nou concept de magazin de proximitate