Lectură de 4 minute

27 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un nou supermarket în România: unde se află magazinul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour România continuă investițiile în formatul Market prin deschiderea unui nou supermarket în complexul Cosmopolis. Magazinul modernizat propune comunității locale un format personalizat nevoilor lor, îmbinând ofertele de proximitate cu cele potrivite unei zone rezidențiale, prin deschiderea unui nou magazin Market cu un spațiu de vânzare extins. Astfel, retailerul ajunge la 192 de supermarketuri la nivel național, dintr-un total de aproximativ 450 de magazine multi format. 

Sursa foto: Carrefour România

Supermarketul Carrefour Market Cosmopolis Plaza beneficiază în prezent de o suprafață comercială de peste 1.700 mp, unde clienții sunt așteptați cu o gamă variată de peste 11.000 de produse alimentare și non-alimentare. La rafturi se regăsesc game consacrate și sortimentații adaptate stilului de viață și obiceiurilor de cumpărături ale consumatorilor din zonă.

Situat la intersecția dintre hipermarket si magazinele de proximitate, Marketul își propune să satisfacă două nevoi tot mai prezente în rândul clienților: apropierea de casă și o gamă de produse foarte generoasă, cu accent pe sortimentația fresh. Aceasta cuprinde:

  • fructe și legume proaspete de sezon, de la fermieri locali din programul Grădina Noastră - Cooperativele Vărăști, Huși, Beiuș, Brezoaele, Ostrov;
  • o selecție rafinată de brânzeturi artizanale din programul Poftim Brânza Românească;
  • vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc;
  • produse ready-to-eat, pentru clienții care preferă o gustare rapidă;
  • mărci proprii Carrefour apreciate pentru raportul calitate-preț excelent, precum Carrefour La Piață, Drag de România, Simpl, Carrefour Extra, Carrefour Bio;
  • produse de măcelărie, pește, produse lactate sau de băcănie, potrivite nevoilor zilnice;
  • pâine și produse de patiserie proaspăt coapte în zona de Brutărie și multe altele.

Pe lângă acestea, magazinul pune la dispoziție și un sortiment extins de produse non-alimentare de larg consum pentru întreținerea și îngrijirea casei, produse de îngrijire personală în zona Parfumerie și Igienă, precum și produse din universul de cooking, dar și jucării, haine sau cărți la rafturile Cărturești.

Pentru o experiență și mai rapidă, clienții au la dispoziție platforme de e-commerce cu livrare la domiciliu pentru cumpărăturile zilnice și săptămânale, începând cu site-ul carrefour.ro, aplicația Carrefour cu programul de loialitate Act for Good, precum și partenerul retailerului, Bringo.

Programul magazinului

Clienții sunt invitați să descopere oferta de produse și promoții din cadrul Carrefour Market Cosmopolis Plaza de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00. În interiorul magazinului, aceștia au la dispoziție și servicii precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete, lozuri, dar și infrastuctura destinată colectării selective a ambalajelor din cadrul Sistemului de Garanție-Returnare (SGR).

Pentru a personaliza și mai mult experiența de cumpărături, Carrefour a inclus în planul de investiții de anul acesta mai multe procese de remodelare, după ce în ultimii doi ani a finalizat peste 65 de remodelări la nivel național, reprezentând evoluția strategică a retailerului în România structurată în expansiune, experiență îmbunătățită la cumpărături, sortiment cu proveniență locală, digitalizare și oameni. Dincolo de casele self checkout, care dispun de un sistem de scanare și efectuare a plății simplu și intuitiv, clienții beneficiază de opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour.

Cu ajutorul acesteia, pot scana produsele direct de la raft, pot verifica prețurile și, apoi, le pot adăuga în coșul virtual și plăti rapid la casa de marcat, fără să mai așeze produsele pe bandă. Tot prin intermediul aplicației, aceștia au acces la programul de loialitate Act for Good unde, săptămânal, pot găsi noi oferte și promoții.

Citeste si:
Un retailer spaniol și-a vândut toate magazinele din Brazilia pentru suma „simbolică” de 100 de euro
Un retailer spaniol și-a vândut toate magazinele din Brazilia pentru suma „simbolică” de 100 de euro

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat (2023, 2024) pentru peste 17.000 de angajați. În 2022, Carrefour România a fost un important contributor la susținerea economiei, cu peste 681 milioane de lei în taxe aduse la bugetul de stat. Furnizorii Carrefour de anul trecut au provenit în proporție de peste 93% din România, iar acum retailerul continuă să își extindă în permanență rețeaua de producători locali și ultra-locali, care însumează peste 1300 de parteneriate, pentru furnizarea de produse proaspete. Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească sau Plata cu PET. Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un nou supermarket în România: unde se află magazinul