Lectură de un minut

18 Feb 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un nou supermarket in Bucuresti

Abonează-te pe  

Grupul Carrefour deschide joi, 19 februarie, un nou supermarket in Bucuresti, ridicand numarul total de magazine in acest format la 92, anunta retailerul intr-un comunicat.

 

 

Noul supermarket, Market Soseaua Virtutii nr. 1, isi asteapta clientii cu o echipa de profesionisti gata sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.400 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

In noul supermarket Carrefour de pe Soseaua Virtutii clientii vor beneficia de: apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamânii; multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.

Grupul Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri alimentari, va numara 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 92 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un nou supermarket in Bucuresti