Lectură de un minut

07 Mai 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide primul supermarket din Sibiu

Abonează-te pe  

Carrefour a deschis astazi, 7 mai 2015, primul supermarket din Sibiu, ridicand numarul total de magazine in acest format la 94, anunta retailerul.

Noul supermarket, Market Piata Rahova, situat pe Strada Piata Rahovei nr 45, se axeaza pe o gama de aproximativ 5.700 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Suprafata magazinului din Piata Rahova este de 314 metri patrati, iar gama de servicii a noului Market include multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay dar si apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii.

Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour va numara 175 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 94 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide primul supermarket din Sibiu