Lectură de 3 minute

21 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea din rețeaua națională

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Din 21 octombrie se deschide în AFI Brașov un hipermarket Carrefour, al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș. Noul magazin a primit Certificarea internațională de Conformitate - SAFE Asset Group, care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate.

Hipermarketul oferă diverse produse: vinuri românești și din întreaga lume în primul WineSquare Carrefour din oraș, peste 1000 de produse BIO, precum și o zonă Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale. Peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, putând fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau pot fi livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

Cătălin Samara, Chief Operations Officer Carrefour România, vine la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis! Fii alături de noi pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din retail & FMCG. Te poți înscrie gratuit AICI.

Mai mult, între 21 și 27 octombrie, la Carrefour AFI Brașov, plasticul devine monedă de schimb pentru achiziționarea de fructe și legume crescute local, în cadrul campaniei Plata cu PET, parte din programul național Punem Preț Pe Plastic.

Carrefour AFI Brașov, la fel ca toate magazinele din rețeaua națională Carrefour, oferă siguranță la cumpărături prin măsuri care au determinat SAFE Asset Group să confirme Carrefour România ca fiind o companie "COVID-19 Compliant" și să acorde această certificare pentru toată rețeaua de hipermarketuri Carrefour din România și pentru sediul central al companiei.

Noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov este situat pe Bulevardul 15 Noiembrie nr. 78. Clienții pot beneficia în locație de servicii complementare, precum comenzi de torturi, curățarea gratuită a peștelui achiziționat, zone de relaxare și WiFi gratuit. În plus, „Deschidem Vinul Românesc”, programul național creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării, ajunge și la Brașov.

„Carrefour AFI Brașov, hipermarketul cu numărul 40 din România, este un magazin modern, digitalizat, deschis în cel mai nou mall din oraș, ce oferă, și el, o experiență sigură de cumpărături alături de celelalte magazine de aici, printr-o multitudine de opțiuni de cumpărături, online și offline. Acest nou spațiu aduce programul nostru original, Deschidem Vinul Românesc, ale cărei selecții de vinuri sunt disponibile în primul WineSquare Carrefour Brașov, concept existent și în alte patru magazine din rețeaua noastră națională.”, a declarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Carrefour implementează și în Brașov programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 

CITEȘTE AICI despre locuri unde se colectează și reciclează uleiul alimentar uzat

Carrefour este prezent în Brașov prin:

  • Hipermarket în AFI Brașov (deschis de luni până duminică, între 08:00 - 22:00);
  • Hipermarketul din Centrul Comercial Carrefour – Calea București nr.107
  • Supermarketurile de pe Calea București nr.71, Bulevardul Griviței nr.77, Strada 13 Decembrie nr.55-59, strada Nicolae Bălcescu nr.62, Bulevardul Victoriei nr.4, strada Traian nr.4, strada Crișului nr.18, Strada Uranus nr.1 și Strada Zorilor nr.4
  • Magazinul Supeco din Strada Spicului nr.7

Carrefour România are peste 360 de magazine în țară, cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea din rețeaua națională