Lectură de un minut

13 Mai 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide al 10-lea hipermarket din Bucuresti

Abonează-te pe  

Grupul Carrefour va deschide maine, cel de-al 10-lea hipermarket din Bucuresti si cel de-al 28-lea din tara, in cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Mega Mall, anunta intr-un comunicat retailerul.

„Carrefour Mega Mall reprezinta cel mai modern hipermarket al retelei noastre de magazine, aducand noutati in zone precum cele de carte, cosmetica sau IT ce contureaza un mediu de cumparaturi cat mai placut pentru clientul modern. Pe langa zone dedicate relaxarii si copiilor, asa cum gasim la raionul de carti sau la casa dedicata familiei, bucurestenii se pot bucura de o gama variata de servicii si, desigur, de cele mai bune preturi” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.

Noul hupermarket are aproximativ 8.000 de metri patrati si se afla in incinta Mega Mall din Bulevardul Pierre de Coubertin nr 3-5.

La deschiderea de joi Carrefour a pregatit pentru clienti zeci de promotii si surprize la casele de marcat, oferite prin tragere la sorti: un pachet cu produse marca proprie Carrefour, din 15 in 15 minute, in perioada 14-17 mai; unul din sutele de electrocasnice mici surpriza, din 15 in 15 minute, in perioada 18-20 mai; un pachet cu mici si bere, din 30 in 30 minute, in perioada 21-24 mai; o lada frigorifica, din 30 in 30 minute, in perioada 25-27 mai.

Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour detine 176 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 94 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Citeste si:
Românii fură mai mult din magazine față de anul trecut. Care sunt cele mai vizate produse  
Românii fură mai mult din magazine față de anul trecut. Care sunt cele mai vizate produse  

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide al 10-lea hipermarket din Bucuresti