Lectură de un minut

06 Mai 2015 - Știri și Noutăți

In magazinele Carrefour preturile au fost blocate de la 1 mai

Abonează-te pe  

Retailerul alimentar Carrefour a blocat preturile incepand cu data de 1 mai pentru a pregati aplicarea ordonantei de urgenta privind reducerea TVA la 9% la produsele alimentare precum si la bauturile non-alcoolice, anunta compania intr-un comunicat.

Exista doua exceptii de la inghetarea preturilor sunt produsele care se afla in promotie sau anumite tipuri de fructe si legume, unde preturile pot prezenta variatii din cauza sezonalitatii produselor.

Astfel, referitor la prima exceptie, imediat dupa incheierea unei promotii, pretul produsului revine la pretul normal, acest lucru nefiind deloc o crestere artificiala.

Referitor la cea de-a doua exceptie, mentionam ca pretul fructelor si legumelor depinde de tara de provenienta a produselor, de costurile de transport si de cantitatea de produse disponibila pe piata. In acest sens, Carrefour importa fructe si legume doar in momentul in care acestea nu se gasesc in România.

Grupul Carrefour este prezent in România din 2000 si care a inceput activitatea axându-se pe lupta cu preturile. Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In magazinele Carrefour preturile au fost blocate de la 1 mai