Lectură de 2 minute

23 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour a deschis cinci noi magazine Market. Retailerul a depășit 190 de unități în acest format 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour a depășit pragul de 190 magazine în format Market cu cinci noi deschideri în București, Ocna Mureș si Craiova și 20 remodelări efectuate în 2023. Clienții pot regăsi în supermarket peste 8.000 de produse alimentare și non-alimentare. De asemenea, prin deschiderea noilor magazine Market, Carrefour a generat 70 de noi locuri de muncă.

Sursa foto: Carrefour

Carrefour România își extinde amprenta formatului de supermarket, deschizând în 2023 cinci noi magazine Market în București, Ocna Mureș și Craiova. Astfel, retailerul depășește borna de 190 de unități în acest format la nivel național, dintr-un total de peste 430 magazine.

Carrefour a planificat anul acesta procese de remodelare pentru 20 de magazine Market, după ce în 2022 a finalizat 45 de remodelări la nivel național.

Cele cinci magazine din București, Ocna Mureș și Craiova - Făgăraș beneficiază de un design modern, cu o suprafață de vânzare de până la 890 mp. Prin deschiderea noilor magazine Market, Carrefour, unul dintre cei mai mari angajatori din România, generează 70 locuri de muncă la nivel național, susținând dezvoltarea comunității locale.

Peste 8.000 de produse alimentare și non-alimentare

Clienții au la dispoziție o gamă variată de peste 8.000 de produse alimentare și non-alimentare, o sortimentație bogată de fructe și legume proaspete, lactate, brânzeturi și produse de măcelărie; pâine și produse de patiserie proaspăt coapte în zona produselor de brutărie; produse non-alimentare pentru întreținerea și îngrijirea casei; produse de îngrijire personală în zona Parfumerie și Igienă.

De asemenea, magazinele nou deschise prezintă o selecție de vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc.

Cele cinci noi magazine sunt localizate în: București - Aleea Lunca Cernei nr.6A, sector 6; strada Economu Cezărescu 34-32, sector 6; strada Subcetate, nr 49, sector 1; Ocna Mureș, str. Cuza Voda Nr. 51; Craiova, str. Făgăraș nr 6C.

Clienții sunt așteptați în noile magazine în intervalul luni - sâmbătă 07:00 - 22:00, duminică 08:00 - 21:00 (Market Ocna Mureș).

Citeste si:
Carrefour a înregistrat o creștere mai mare a vânzărilor în România comparativ cu Spania și Italia 
Carrefour a înregistrat o creștere mai mare a vânzărilor în România comparativ cu Spania și Italia 

Carrefour România le oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături. Singurul retailer omnichannel din România, Carrefour le oferă clienților experiențe de cumpărături cu ajutorul aplicației mobile și a caselor de marcat Self Service, în magazine, prin serviciile de online shopping cu livrare acasă, prin BRINGO și Glovo sau cu opțiunea Click & Collect de pe www.carrefour.ro.
Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați.
Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour a deschis cinci noi magazine Market. Retailerul a depășit 190 de unități în acest format