Lectură de 2 minute

05 Nov 2015 - Știri și Noutăți

Un nou supermarket Carrefour a fost deschis astazi in Targu Jiu

Abonează-te pe  

Un nou supermarket Carrefour a fost inagurat astazi, al patrulea din judetul Targu Jiu. Situat pe strada 1 Decembrie, magazinul isi asteapta cumparatorii cu o gama variata de produse. Reteaua ajunge astfel la 102 magazine in formatul market.

Modelul comercial al magazinului se axeaza pe o gama de aproximativ 4.500 de produse cu o oferta care include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine in comparatie cu marcile nationale.

Noul market include o gama variata de servicii :

  • apel gratuit pentru clientii Carrefour 24 de ore din 24; se ofera informatii legate de produse, printr-un serviciu disponibil in fiecare zi a saptamanii la TELVERDE 0800-0800-02.
  • modalitati diverse de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.

Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:

  • rapiditate la case: magazinul se angajeaza in promisiunea sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
  • prospetime si calitate: verificare atenta a produselor alimentare printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ. Astfel, magazinul schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs, daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ prin programul „Satisfactie sau rambursare!”
  • produse Marca Proprie Carrefour “Economisesti si ai si calitate!”: ofera in gama peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.
  • aproape de casa: primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket.
  • produse bio si dietetice: include in gama produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.
  • fructe si legume: o gama variata ce se recomanda prin calitate. impecabila si prospetime, controlata zilnic de catre echipele care se ocupa de verificarea calitatii.
  • profesionalismul echipelor: noua locatie functioneaza cu o echipa de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 184 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 102 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou supermarket Carrefour a fost deschis astazi in Targu Jiu