Lectură de un minut

27 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Caroli Foods a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru produsele Sissi

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, a primit înalta distincție de Furnizor al Casei Regale a României pentru produsele marca Sissi, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Regal, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României și a Alteței Sale Regale Principele Consort.

Sursa foto: Caroli Foods

”Ne propunem să menținem calitatea premium în toate aspectele activității noastre, continuând totodată să fim pionieri în inovație", a declarat Roxana Manolescu - CEO Caroli Foods Group.

Conform statutului, titlul de Furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri ale calității serviciilor și produselor de pe piața locală și se acordă pentru o perioadă de trei ani.

Caroli Foods Group este liderul local în domeniul produselor din carne ambalate din România. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara, o flotă considerabilă și o rețea extinsă de distribuție.

Sigma este un grup alimentar multinațional, care produce, comercializează și distribuie produse alimentare de marcă, de calitate, inclusiv produse din carne ambalate, brânzeturi, iaurturi și alte alimente refrigerate și congelate. Grupul are un portofoliu diversificat de mărci de top și operează 65 de unități de producție și 184 de centre de distribuție în 18 țări din cele patru regiuni cheie ale sale: Mexic, Europa, Statele Unite și America Latină.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Caroli Foods a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru produsele Sissi