Lectură de un minut

03 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Carla's Dreams și AnimAliens lansează o ediție specială de vinuri

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Carla's Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și AnimAliens Wines, cel mai tânăr proiect din vinificația Republicii Moldova, produs de crama Castel Mimi, au creat o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Ediția specială AnimAliens Wines - Carla's Dreams va conține trei vinuri:

  • cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2019);
  • cupajul Rose Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2021);
  • cupajul White Dreams (Feteasca Regală și Fetească Albă, recolta 2021).

Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la AnimAliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla's Dreams și AnimAliens.

Carla's Dreams

Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim.

Retail jobs

Reprezentanții AnimAliens Wines - Castel Mimi

Vinurile AnimAliens Wine - Carla's Dreams vor putea fi achiziționate în România din această lună, cu un cost începând de la 35 lei la raft.

Castel Mimi, cu o istorie de circa 130 de ani de la construcție, este unul din renumiții producători de vinuri din Republica Moldova, care a devenit în ultimii ani un simbol turistic al țării și o importantă atracție din această regiune a Europei. Castel Mimi produce peste 60 de articole de produse vinicole. Popularitatea acestora este în creștere pe piața internațională, acestea fiind exportate în circa 20 de țări, peste 70% fiind în statele europene, China și Japonia.

Citeste si:
Ce vinuri să punem pe masa de Crăciun? Interviu cu Mircea Matei, director general Villa Vinea
Ce vinuri să punem pe masa de Crăciun? Interviu cu Mircea Matei, director general Villa Vinea

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carla's Dreams și AnimAliens lansează o ediție specială de vinuri