Lectură de 2 minute

05 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Cargus și-a actualizat aplicația mobilă, iar destinația coletului poate fi schimbată din mers

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania de curierat Cargus și-a actualizat aplicația mobilă și a inclus soluția de a schimba din mers destinația coletului și redirecționarea acestuia într-un punct Ship&Go.

De acum, în aplicația Cargus Mobile sunt disponibile următoarele actualizări:

  • Toate transporturile de mărfuri care au fost comandate și vor fi livrate prin curierul Cargus sunt vizibile instantaneu pentru utilizatori în aplicația Cargus Mobile. Este nevoie doar de introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail în procesul de finalizare a comenzii în magazinul online.

  • Utilizatorul/Destinatarul poate schimba destinația din mers. Pachetul poate fi redirecționat către un punct Ship&Go, de unde poate fi ridicat oricând, în următoarele 3 zile lucrătoare.

  • Aplicația permite autentificarea de la distanță prin introducerea unui PIN în aplicație. Pachetele pot fi ridicate mai repede, fără semnătură.

  • Plata pentru livrarea coletului se poate face cu cardul, direct pe dispozitivul curierului, dar și cu PayByLink în punctele Ship&Go, folosind Aplicația Cargus Mobile.

Aplicația funcționează cu sistemul de operare Android sau iOS instalat, este gratuită și disponibilă pe Google Play și App Store. Se poate utiliza cu sau fără înregistrare. Înregistrarea în aplicație presupune introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail ale utilizatorului.

Cargus a lansat recent mai multe soluții pe piața serviciilor de curierat: abonamentele flexibile și plăți cu cardul pentru expedieri cash on delivery.

Citeste si:
Sameday, peste 80 de milioane de colete livrate și o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, în 2023. Ce planuri are compania pentru 2024
Sameday, peste 80 de milioane de colete livrate și o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, în 2023. Ce planuri are compania pentru 2024

Cargus este o companie de pe piața de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de 200 Ship & Go, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cargus și-a actualizat aplicația mobilă, iar destinația coletului poate fi schimbată din mers