Lectură de 2 minute

26 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Cargus lansează un abonament de livrare pentru antreprenori și mici întreprinderi

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania de curierat Cargus lansează un abonament de livrare pentru antreprenori și mici întreprinderi, prin care se pot expedia colete de până la 20 de kilograme, fără taxe variabile sau suplimentare.

În cadrul abonamentului lunar nu este necesar să se declare numărul livrărilor lunare (minimele logistice), iar acesta nu depinde de fluctuațiile sezoniere de volume. Toate expedițiile neutilizate într-o lună pot fi utilizate atunci când este necesar.

„Black Friday și sărbătorile de iarnă ar putea relansa și afacerile mici din România, care au suferit mult în ultimii doi ani de pandemie, în special cele care activează pe modelul tradițional al magazinului de retail. Din estimările noastre, antreprenorii care au ales abonamentul Cargus au redus costurile cu peste 72%", a spus Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Pentru un colet de până la 20 de kilograme, în cazul unui abonament cu 200 de livrări, prețul va fi 12,50 lei, potrivit Cargus.

Oferta include și alte servicii care nu presupun costuri suplimentare:

Oferta are caracter temporar, fiind valabilă doar pentru cei care vor semna un contract cu Cargus până la finalul anului.

Cargus este o companie de pe piața de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de 200 Ship & Go, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cargus lansează un abonament de livrare pentru antreprenori și mici întreprinderi