Lectură de un minut

16 Mar 2017 - Știri și Noutăți

Lidl Romania anunta ca lanseaza programul Caravana Joburilor de recrutari prin tara

Abonează-te pe  

Retailerul german Lidl demareaza in Romania o campanie de recrutare si anunta lansarea programului Caravana Joburilor. Aceasta va ajunge in toate orasele din tara unde sunt deschide unitati. Scopul este de a se stranga candidauri de la personajele interesate sa munceasca in cadrul companiei.

 

 

Firma are 500 de locuri libere pentru viitorii angajati - lucratori in magazine, in depozite sau specialisti in diverse domenii ca financiar, logistic, vanzari, audit. Campania a inceput pe 15 martie si va in desfasurare pana in luna octombrie.

Prima oprire este in Bucuresti, unde Caravana va fi prezenta pana pe 11 aprilie, in parcarile celor 14 magazine din Capitala. Vor urma judetele Ilfov, Calarasi, iar din mai Constanta, Tulcea, Ialomita, Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Iasi si Botosani.

Persoanele interesate pot aplica pentru job-uri prin depunerea unui CV.

Media de salarii este intre 2200 si 7000 de lei brut brut. In plus, se ofera si alte beneficii: asigurare medicala gratuita, cursuri de dezvoltare personala, programe si traininguri de dezvoltare profesionala, bonuri de masa, vouchere, tichete cadou, abonamente la sali de sport.

Mihaela Anca, manager al Departamentului de Resurse Umane Lidl Romania a declarat: „Anvergura acestui proiect de recrutare il face unic in Romania in domeniul resurselor umane. El a fost conceput luand in calcul oferta de joburi a companiei noastre, variata si adecvata unei multitudini de etape din cariera. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de munca. Tinand cont de investitia constanta in imbunatatirea proceselor si a programelor dedicate angajatilor, Caravana de joburi Lidl se aliniaza perfect cu misiunea companiei noastre”.

Detalii despre „Caravanei de joburi Lidl” pot fi gasite pe cariere.lidl.ro.

Lidl este parte din grupul Schwarz si activeaza in retailul alimentar. Prezent in 30 de tari la nivel mondial, are deschise peste 10.000 de locatii.

Citeste si:
Self scan la Lidl: Va renunța retailerul la casele de marcat tradiționale? 
Self scan la Lidl: Va renunța retailerul la casele de marcat tradiționale? 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl Romania anunta ca lanseaza programul Caravana Joburilor de recrutari prin tara