Lectură de 3 minute

18 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Captain Cocoa, brandul creat de compania The Chocolate Makers, lansează ciocolata organică și vegană

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Captain Cocoa, brand creat de The Chocolate Makers, compania care administrează în România È™i marca de ciocolată belgiană premium Chocolissimo, lansează ciocolata organică È™i vegană PLAYin CHOC. Produsul are trei ingrediente de bază: cacao din Peru, nucă de cocos din Indonezia È™i vanilie din Madagascar, este fără lactate È™i alÈ›i alergeni comuni. În plus, fiecare pachet de ciocolată vine însoÈ›it de o jucărie de construcÈ›ie È™i o lecÈ›ie despre mediul înconjurător. 

Ciocolata PLAYin CHOC, un produs ce promovează sustenabilitatea È™i protejarea mediului, este adusă începând din această toamnă copiilor din România de Captain Cocoa, personajul preferat al copiilor.

PLAYin CHOC a fost creată de un cuplu de părinÈ›i din Marea Britanie, special pentru cei mici, din dorinÈ›a de a oferi propriilor copii un produs sănătos È™i delicios, care să nu conÈ›ină zahăr rafinat È™i care în acelaÈ™i timp să poată fi È™i educaÈ›ional.

Produsul este realizat din boabe de cacao din Peru, cultivate în microferme, cu aromă de vanilie, din păstăile organice din Madagascar È™i untul de cocos din Indonezia. Ciocolata are un zonÈ›inut de zahăr mai redus cu 30% decât branduri similare, iar produsele sunt create È™i ambalate într-un mediu controlat, astfel că nu conÈ›in urme de gluten, soia, nuci, lactate sau susan.

În plus, fiecare cutie conÈ›ine o jucărie ecologică de colecÈ›ionat È™i asamblat, în formă de animale sălbatice, un card cu informaÈ›ii educative despre animalele din colecÈ›ii, scris de Muzeul de Istorie Naturală din Londra È™i realizat din carton È™i hârtie 100% reciclate È™i reciclabile, alături de două cuburi de ciocolată organică, vegană, de cate 10 grame fiecare, învelite în folie compostabilă. Copiii pot folosi, de asemenea, cadrele din puzzle-ul animalelor ca È™abloane pentru colorat È™i joc creativ È™i pot inclusiv păstra cutia pentru mai multe jocuri sau pentru suveniruri.

Ciocolată pe bază de abonament

Ciocolata PLAYin CHOC, comercializată în România pe CaptainCocoa.ro, vine în pachete de gtrei, È™ase, 10 sau 18 bucățisau chiar pe bază de abonament. Fiecare cutie conÈ›ine o jucărie ecologică de colecÈ›ionat È™i asamblat, în formă de animale sălbatice – inclusiv animale pe cale de dispariÈ›ie sau dinozauri. Atât pachetele jucăuÈ™e PLAYin CHOC, cât È™i Cutiile JUSTCHOC, potrivite È™i pentru adulÈ›i, dimensionate în tablete de 10 grame, ambalate individual, din ingrediente 100% organice, pot fi comandate de pe www.captaincocoa.ro.

,,Povestea ciocolatei PLAYin CHOC este una simplă, la fel ca È™i produsul, iar acest lucru ne-a convins că este perfectă pentru orice copil. Ideea de a combina o gustare dulce cu o jucărie, dar È™i cu o lecÈ›ie despre mediu – transmisă nu doar prin conÈ›inutul pachetului, ci È™i prin povestea în sine a ciocolatei – este unică È™i credem că în scurt timp mesajul transmis prin intermediul acestui produs special va ajunge la tot mai mulÈ›i copii. Este exact tipul de experiență pe care Captain Cocoa doreÈ™te să o aducă celor mici'', a spus Aura Nicolae, fondator The Chocolate Makers È™i creatoarea brandului pentru copii Captain Cocoa.

CaptainCocoa.ro este un brand creat de The Chocolate Makers, compania care administrează în România È™i brandul de ciocolată belgiană premium Chocolissimo.

Citeste si:
Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații
 Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Captain Cocoa, brandul creat de compania The Chocolate Makers, lansează ciocolata organică È™i vegană