Lectură de 2 minute

08 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Campanie inedită la Cargus: expedierea coletelor în punctele SHIP & GO costă doar 1 leu

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cargus lansează cea mai neașteptată ofertă din industria de curierat: cel mai mic preț pentru cea mai convenabilă livrare. Expedierea coletelor în punctele Cargus SHIP & GO costă doar 1 leu, indiferent de dimensiunea coletului, greutate sau adresa de livrare. Simplă, flexbilă și ușor de utilizat, oferta vine în întâmpinarea clienților individuali, care nu au un contract activ cu Cargus, indiferent dacă aceștia sunt persoane fizice sau firme/companii și este valabilă toată luna februarie.

Sursa foto: Cargus

Pentru a beneficia de costul de 1 leu pentru livrarea coletului, clienții Cargus au la dispoziție opțiuni digitale – pot face o comandă prin intermediul platformelor online – aplicația Cargus Mobile și aplicația web MyCargus, dar se pot deplasa și la cel mai apropiat punct SHIP & GO pentru a preda coletul. Coletele expediate pot beneficia de servicii de trimitere cu ramburs, iar plata acestuia poate fi realizată de către destinatar cash, card sau plata prin link, în funcție de punctul de livrare ales.

Prin oferta de 1 leu pentru livrările în rețeaua noastră SHIP & GO ne dorim să oferim clienților noștri oportunitatea de a înțelege ce înseamnă experiența de livrare out of home: mii de puncte de livrare la nivel național, multiple soluții de plată, opțiuni digitale precum Cargus Mobile, recunoscută de piață ca fiind cea mai bună aplicație de curierat, costuri eficiente. Opțiunea de livrare out of home este o schimbare de paradigmă în piața de curierat, cu multiple beneficii pentru companii și consumatori.

Andreea Radu, Marketing Director Cargus

În ultimii doi ani, Cargus a dezvoltat o rețea proprie de puncte SHIP & GO, amplasate în zone accesibile din toată țara, ajungând la peste 3.000 de locații. Totodată, compania de curierat a investit și în diversificarea rețelei, iar anul trecut a amplasat în București o primă serie de 300 de lockere - o inovație pe piață, o soluție complet contactless, operată prin aplicația Cargus Mobile și sustenabilă datorită bateriilor, care au o durată de viață de până la 10 ani.

Întreaga rețea SHIP & GO acoperă, în prezent, aproape 1000 de unități administrative urbane și rurale (orașe, municipii, comune). Acum, Cargus are capacitatea de a răspunde nevoilor clienților săi cu servicii excelente, complete, prețuri mici și livrări rapide.

În acest an, Cargus își propune să atingă 3.800 de puncte SHIP & GO, să crească numărul de orașe în care compania activează și să aibă o acoperire de 100% în orașe și municipii (peste 1500 de zone - orașe, zone rurale etc.).

Cu o experiență de peste 30 de ani, Cargus are peste 5.000 de angajați și colaboratori și oferă o gamă largă de servicii de curierat: livrare din ușă în ușă, dar și prin rețeaua de livrare la domiciliu, SHIP & GO (puncte partenere și dulapuri), care oferă clienților posibilitatea de a ridica sau trimite colete din peste 3.000 de puncte din întreaga țară. Cargus deține 5 centre naționale de sortare, 45 de centre operaționale și se ocupă de peste 50 de milioane de colete pe an. De la începutul anului 2019, Cargus face parte din Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România.

Citeste si:
Perioadă aglomerată pentru curieri: aplicația Cargus Mobile a depășit un milion de descărcări de la lansare
Perioadă aglomerată pentru curieri: aplicația Cargus Mobile a depășit un milion de descărcări de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campanie inedită la Cargus: expedierea coletelor în punctele SHIP & GO costă doar 1 leu