Lectură de un minut

14 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Campanie inedită a unui restaurant din România: fără usturoi de Valentine`s Day

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lanțul de restaurante Stradale vine cu o campanie inedită de Valentine`s Day și anunță că nu va pune usturoi în niciun fel de mâncare de Ziua Îndrăgostiților. 

Sursa foto: Stradale/ Facebook

”Astăzi nu servim usturoi în nicio locație. Dacă nici noi n-avem grijă să ai un V-day reușit”, notează Stradale, pe pagina de Facebook.

Dezvoltat sub conceptul de restaurant ce oferă street food și experiența de live cooking, Stradale este o afacere autohtonă ce a crescut mult în ultima perioadă, ajutată și de colaborarea cu Chef Foa, bucătarul-fenomen care a devenit un brand în sine.

"Primul restaurant Stradale a apărut în 2015, însă el era în mintea noastră de ceva vreme. A apărut firesc, căci piața o cerea. Livram și cream din Flavours toate nebuniile – nu exista ceva în materie de food ce nu făceam. Aduceam și puneam pe mesele clienților preparate din toate colțurile lumii", a explicat Raluca Țeposu, CEO Stradale.

În noiembrie 2022, Stradale a închiriat o suprafață de 827 de metri pătrați în proiectul de birouri dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campanie inedită a unui restaurant din România: fără usturoi de Valentine`s Day