Lectură de 3 minute

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Campania masivă de recrutare la McDonald’s: peste 1.000 de locuri de muncă puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

McDonald’s în România lansează campania de recrutare „Oameni cu experiențe”, o nouă inițiativă derulată la nivel național sub umbrela „Credem în tinerii din România”. Campania oferă oportunități de angajare și dezvoltare pentru tinerii care fac primii pași pe plan profesional și se adresează tuturor celor care își doresc să pună bazele unei cariere în cadrul lanțului de restaurante cu servire rapidă. 

Sursa foto: Pixabay.com

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul campaniei, alături de 120 de locuri în cadrul programului de dezvoltare profesională Manager Trainee, prin care tinerii pot accesa poziții de management în restaurant. Locurile de muncă includ toate pozițiile disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate).

Peste 45% dintre colegii noștri fac parte din Generația Z, iar mulți dintre aceștia se află la primul job. Ceea ce ne interesează atunci când ne uităm la un candidat este pasiunea lui, îndemânarea și disponibilitatea pentru lucrul în echipă.

Paul Drăgan, Director General McDonald’s România

Cât câștigă un angajat la McDonald’s România

Pachetul salarial pentru un nou angajat variază în funcție de poziția ocupată și de numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 30 de lei pe zi, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri acordate în funcție de rezultatele obținute de restaurant.

De asemenea, începând cu 1 aprilie, angajații din restaurante beneficiază de abonamente medicale și servicii de telemedicină.

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew Member (lucrător comercial) poate ajunge la un pachet salarial de până la 3.200 de lei net, un Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate) poate obține un venit de până la 3.500 de lei net, iar un Manager Trainee de până la 4.000 de lei net.

Toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani, cu sau fără experiență, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare, pot aplica pentru noile oportunități de angajare din cadrul campaniei.

Citeste si:
FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty
 FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este unul dintre liderii pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. Hili Ventures deține parteneriate cu McDonald’s, Apple, Microsoft, precum și cu multe alte branduri internaționale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campania masivă de recrutare la McDonald’s: peste 1.000 de locuri de muncă puse la bătaie