Lectură de 2 minute

23 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Călin Muntean este noul director de operațiuni al Kangoopack

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kangoopack, companie care oferă soluții integrate de ambalare, anunță numirea lui Călin Muntean în funcția de director de operațiuni (COO) începând cu luna martie 2022.

Călin Muntean va fi parte a echipei de management, având ca principal obiectiv îmbunătățirea activității operaționale a Kangoopack, companie care numără în prezent 20 de angajați și are o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

„Am experiență în companii mari care au trăit o etapă de creștere prin care trece și Kangoopack în prezent. Sunt pregătit să susțin îndeplinirea obiectivelor de creștere a companiei mai ales în contextul noilor tendințe din piața soluțiilor de ambalare. Odată cu izbucnirea pandemiei, mai multe activități au trecut în online, iar consumul s-a modificat, iar pentru mare parte din produsele achiziționate livrarea se face prin intermediul companiilor de curierat. De aici și volumul mare al produselor ambalate versus volumele din perioada anterioară declanșării pandemiei”, a declarat Călin Muntean, COO Kangoopack.

Călin Muntean are peste 20 de ani de experiență în multiple domenii de business, cum ar fi retail (în companii precum Altex, Solina România, Domo) și sistemul bancar (Raiffeisen Bank).

Retail jobs

Kangoopack investește în noi capacități de producție

Reprezentanții Kangoopack estimează o dezvoltare în zona de e-commerce, a pieței de retail FMCG, pharma și a zonei de logistică și depozitare, dar piețele de materiale de construcții și cea a producției de mobilă au și ele perspective bune de creștere. Pentru anul 2022 compania are planificate investiții în noi capacități de producție și logistice care să susțină creșterea viitoare în România și în țările vecine.

Kangoopack a înregistrat în primul semestru din anul 2021 o creștere organică de 60% comparativ cu prima jumătate a anului trecut.

Kangoopack este o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, activând în principal pe piața din România, cu clienți și din țările limitrofe – Ungaria, Serbia, Bulgaria, Croația, Moldova, Ucraina. Kangoopack oferă soluții pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, ambalare grupată, legare, formare și sigilare cutii și consumabile.

Citeste si:
Sorin Brînzan este noul managing director al Julius Meinl România, iar Dinu Graur preia funcția de manager de finanțe
Sorin Brînzan este noul managing director al Julius Meinl România, iar Dinu Graur preia funcția de manager de finanțe
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Călin Muntean este noul director de operațiuni al Kangoopack