Lectură de un minut

07 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Caii de la Letea a lansat gama „Inimă de stejar”, vinul oficial al echipei naționale de rugby a României

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Caii de la Letea a realizat, în parteneriat cu Federația Română de Rugby, o nouă gamă de vinuri premium – Inimă de Stejar – cu o identitate vizuală inspirată, nu în mod întâmplător, de imaginea atemporală a rezistenței, curajului și forței – stejarul – care este totodată și emblema echipei naționale de rugby a României. 
 

Sursa foto: Caii de la Letea

Cele trei cupaje care alcătuiesc colecția Inimă de Stejar sunt disponibile exclusiv în rețeaua magazinelor Kaufland:

  • Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon – note cremoase și savuroase de cireșe negre și fructe de pădure, pe un fond construit din condimente și ciocolată.
  • Fetească Neagră & Syrah & Cabernet Franc – o nuanță de roz intens cu arome stratificate, de la prune până la cireșe, căpșuni, zmeură și pepene verde proaspăt tăiat, cu o notă subtilă de boabe de piper roșu. Finalul este crocant, iar aciditatea răcoritoare.
  • Chardonnay & Riesling & Viognier – arome intense de flori de portocal, piersică albă și citrice. Gustul este bogat, dar revigorant, cu tonuri de pere, mere aurii și tartă de lămâie. Finalul este lung, cu note savuroase care împrospătează palatul.

Lansarea colecției Inimă de Stejar a fost marcată printr-o sesiune de autografe alături de o parte dintre jucătorii selecționați în lotul național.

Vinul Caii de la Letea s-a născut în cea mai veche podgorie a Dobrogei, lângă dealurile Saricii și ale Niculițelului, unde cultivarea viței de vie are rădăcini milenare. Chiar dacă, în esenţă, modul de selecţie al strugurilor, introducerea lor în cramă şi metodele tradiţionale, vechi de mii de ani, au fost păstrate, noile tehnologii de vinificaţie sunt mânuite cu măiestrie de oenologi de renume internațional, accentuând amprenta specifică zonei Sarica Niculiţel.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Caii de la Letea a lansat gama „Inimă de stejar”, vinul oficial al echipei naționale de rugby a României