Lectură de 2 minute

28 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Cafea Julius Meinl gratuită de Ziua Internațională a Cafelei: unde o găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Julius Meinl sărbătorește Ziua Internațională a Cafelei cu inițiative menite să aducă bucurie în ceașcă iubitorilor de cafea, dar și sprijin pentru fermierii de cafea. Campania de Ziua Internațională a Cafelei se desfășoară în aproape 200 de locații HoReCa partenere, iar compania își propune să crească numărul de vouchere oferite iubitorilor de cafea.  

Sursa foto: Julius Meinl

Oaspeții locațiilor partenere participante în campanie se pot bucura în luna octombrie de o cafea gratuită la comanda oricărei cafele Julius Meinl. Astfel, orice cafea comandată în intervalul marți – duminică este răsplătită cu un voucher digital pentru o cafea gratuită, ce poate fi revendicat în zilele de luni ale lunii. De asemenea, pe parcursul lunii octombrie participanții au ocazia să câștige premii pe loc în locațiile HoReCa selectate.

În luna iunie 2023, Julius Meinl a oferit peste 1.000 de vouchere pentru cafele gratuite în cadrul campaniei Say Thank You, în peste 50 de locații HoReCa partenere la nivel național.

De asemenea, Julius Meinl va susține 100 fermieri din districtul Lwengo din Uganda să participe la cursuri de formare de marketing și management pentru a construi o afacere profitabilă și sustenabilă în industria cafelei. Compania va implica și locațiile partenere în acest proiect de susținere a fermierilor de unde provine cafeaua din sortimentele Julius Meinl. Compania va dona 10 ore suplimentare în program în numele fiecărui partener care servește cafea Julius Meinl provenită din surse sustenabile.

Din 2018, Julius Meinl oferă cursuri de formare pentru a ajuta fermierii din regiunea Tolima, Columbia să aducă îmbunătățiri reale în viețile lor. 200 de fermieri columbieni beneficiază deja de sprijin până în 2025 și participă la cursuri pentru agricultură regenerativă și producție cu emisii reduse de carbon. Obiectivul companiei este de a extinde aceste inițiative în mai multe țări, pentru a asigura un impact durabil și de durată în comunitățile cultivatoare de cafea.

Fondată în 1862, Julius Meinl este una dintre cele mai vechi companii de prăjire a cafelei din lume și un brand emblematic al cafenelelor din Viena. Cu 160 de ani de experiență în aprovizionarea, amestecarea și prăjirea cafelei, Meinl este furnizorul preferat de cafea pentru cele mai importante cafenele din Viena. Astăzi, cafelele și ceaiurile Meinl contribuie la crearea unor momente semnificative pentru clienții din întreaga lume și sunt vândute în peste 50.000 de hoteluri, cafenele și restaurant din 70 de țări, plus într-un număr mare de puncte de vânzare cu amănuntul.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cafea Julius Meinl gratuită de Ziua Internațională a Cafelei: unde o găsim