Lectură de 3 minute

01 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Cadourile tradiționale, la mare căutare: Art&Craft Design va deschide încă un magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Art&Craft Design, companie pe segmentul de cadouri și suveniruri românești, estimează o dublare a volumului comenzilor pentru mărțișoare și cadouri simbolice în perioada 1-8 martie 2023, față de aceeași perioadă a anului trecut. În topul preferințelor sunt dulciurile, articolele unicat precum Iile, cât și obiectele care au o valență utilă – ceștile de cafea sau cappuccino, pixurile cu design autentic sau sacoșele de in personalizate. Estimările companiei se bazează pe creșterea cererii de cadouri și suveniruri din această perioadă, dar și pe lărgirea portofoliului Art&Craft, majoritatea produselor fiind destinate a fi dăruite și având pregătite ambalaje speciale care să faciliteze modul în care sunt oferite. 

Sursa foto: Art&Craft Design/ Facebook

Mărțișoarele pe care Art&Craft le propune se adresează atât celor care vor să păstreze tradiția de a dărui o broșă cu motiv românesc sau o bijuterie lucrată manual, cât și celor care își doresc ca darul lor, cu același fir alb/roșu, să poată fi purtat pe o perioadă mai lungă a anului. Mărțișoarele pictate, ilustrate cu personaje de basm, flori sau motive, se adaugă anul acesta altor produse făcute de artizani și creatori români pe care îi păstrăm aproape. Se adaugă în acest an coliere lucrate manual în România, pe care le-am inclus în colecția <<Kisses from Transylvania>>. Pentru Ziua Femeii, ne-am pregătit cu pachete care includ produse de artă populară unicat și dulciuri făcute în România - de la inimioare de ciocolata, la fursecuri autentice cu nuci, Via Delice.

Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design

Pentru 1 Martie, oferta de mărțișoare Art & Craft include toată colecția de produse artizanale, una dintre cele mai largi oferte din piață, atât ca varietate, cât și ca stocuri. Cele mai solicitate produse de cadou pentru 1 Martie și Ziua Femeii rămân dulciurile, unde se disting produsele de ciocolată.

În 2023, cele mai multe bonuri conțin mai mult de două articole pentru Art & Craft. Asocierea cu mărțișorul este preponderent la dulciuri, dar în această perioadă, în care doamnele sunt în centrul atenției, se remarcă o creștere în vânzarea, atât a articolelor unicat, de exemplu iile, cât și a obiectelor cu valență utilă – cești de cafea sau cappuccino, pixuri cu design autentic sau sacoșe de in personalizate.

Luna martie 2022 a fost ultima lună în care s-a simțit efectul măsurilor de prevenție a pandemiei, dar, chiar și în aceste condiții, compania a avut o clientelă stabilă care a achiziționat cadouri simbolice. Creșterea în 2023 va veni potrivit estimărilor atât prin largirea portofoliului de produse, cât și a creșterii cererii.

Produsele comandate pe www.artandcraft.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate. Comenzile din online sunt onorate în cel mult 48 de ore de la plasare, excepție făcând weekend-urile când toate comenzile primite vineri, după ora 15.00, până duminica, intră în procesare luni.

Art&Craft Design este o companie în zona de cadouri și suveniruri românești, cu o ofertă care pornește de la produsele autentice de artă tradițională și continuă cu mărci proprii cu design românesc. Rețeaua de magazine de suveniruri Art&Craft Design este prezentă în toate aeroporturile internaționale din România prin magazine individuale, dar și prin puncte de distribuţie. Primul magazin Art&Craft a fost deschis în februarie 2003, pe aeroportul Otopeni din Bucureşti. Pe lângă reţeaua de magazine din aeroporturi, Art&Craft se concentrează şi pe segmentul corporate, către care livrează cadouri pentru angajați sau parteneri.

Citeste si:
Târguri de Mărțișor în București. Când și unde le găsim
Târguri de Mărțișor în București. Când și unde le găsim

Un nou magazin Art&Craft Design în Cluj

Strategia companiei vizează extinderea businessului prin deschiderea primei Cafenele pe aeroportul Târgu-Mureş. De asemenea, Art&Craft va deschide un magazin pe aeroportul din Cluj, fiind prima extindere de acest tip din ultimii trei ani.

Colecțiile Art&Craft includ produse fabricate în toată lumea, începând cu plaiurile românești, după concepte ale designerilor români.

Magazinele și brand corner-urile Art&Craft pot fi găsite pe aeroporturile internaționale din Otopeni, Sibiu, Târgu Mureș, Iasi, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, după zona de control de securitate (în zona duty-free).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cadourile tradiționale, la mare căutare: Art&Craft Design va deschide încă un magazin în România