Lectură de 2 minute

01 Sep 2023 - Știri și Noutăți

C&A a deschis al 51-lea magazin din România în cel mai nou mall din țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

C&A a finalizat cu succes construcția unui nou magazin situat în centrul comercial Carolina Mall, Alba Iulia - al 51-lea magazin din România. Această lansare face parte din strategia accelerată a C&A de a moderniza și extinde rețeaua sa de magazine.

Sursa foto: C&A

Noul magazin C&A a fost deschis pentru clienți pe 31 august 2023, odată cu deschiderea oficială a întregului centru comercial. C&A își propune să-și inspire în fiecare zi clienții să arate bine, să se simtă bine și să facă bine. Cu un aspect specific celui mai nou concept de imagine, care combină elemente ale noului design al mărcii cu serviciile prompte pentru clienți, noul magazin este conceput pentru a crea o experiență modernă de shopping la cele mai înalte standarde, pentru clienții săi.

Acoperind o suprafață comercială de peste 1.100 mp, elementele noii identități de brand C&A creează un aspect modern și poziționează C&A ca un brand modern și incluziv. Noul magazin C&A are suprafețe dedicate colecțiilor de articole din denim pentru femei și bărbați. Elementele de semnalistică și manechinii asigură informații detaliate despre opțiunile de croieli disponibile pentru aceste produse atât de versatile.

100 de magazine planificate pentru deschidere în Europa

Conform planurilor sale de a deveni un retailer omnichanel modern la nivel european, C&A și-a extins operațiunile online. În același timp, magazinele fizice rămân la fel de importante, iar C&A continuă să investească în ele pentru a optimiza experiența de shopping a clienților. Dovadă a acestui lucru stă planul de dezvoltare C&A, care prevede deschiderea a 100 de noi magazine în Europa în următorii trei ani.

Cu peste 1.300 de magazine situate în 17 țări europene și peste 27.000 de angajați, C&A este unul dintre cei mai importanți retaileri de modă din Europa. În fiecare zi, C&A întâmpină milioane de vizitatori în magazinele sale din Europa și în magazinul său online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  C&A a deschis al 51-lea magazin din România în cel mai nou mall din țară