Lectură de 3 minute

05 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Buy Now Pay Later și la Office Shoes și Mi-Home Xiaomi de acum: retailerii au încheiat parteneriate cu Mokka

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mokka, companie în furnizarea de servicii BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plătești mai târziu) din Europa Centrală și de Est, a încheiat parteneriate cu încă doi retaileri online de top pe plan regional și mondial: Office Shoes și Mi-Home Xiaomi. 
 

Sursa foto: Alexandru Balaci/ Mokka

Cu o rețea de 180 de magazine fizice și online dezvoltată în 9 țări (România, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croaţia, Bosnia și Herțehovina, Serbia și Muntenegru), Office Shoes oferă clienților săi posibilitatea să achite cumpărăturile cu Mokka BNPL în rate egale, personalizate după preferințe, de la la 3 la 12 de luni, cu zero avans pentru produsele cumpărate și dobândă 0 la plata în termen de 30 de zile.

Aceeași facilitate este prezentă încă de la finalul anului trecut și în oferta Mi-Home, magazin online al companiei Xiaomi, furnizor de tehnologie de top și al patrulea cel mai mare brand de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 80 de țări.

Doar cu telefonul și cartea de identitate și în mai puțin de două minute, clienții celor doi retaileri pot să achiziționeze produsele dorite cu Mokka BNPL. Alternativă de plată convenabila și flexibilă, Mokka permite utilizatorilor să opteze între mai multe variante de rambursare, să-și personalizeze ratele și data scadentă în funcție de interesele personale. De asemenea, pot opta pentru schimbarea datei scadente și adaptarea graficului de rambursare în funcție de bugetul personal sau pot transfera fonduri în contul personal. Cu comision 0% pentru rambursarea în termen de o lună, utilizatorii Mokka achită doar 1,3%/lună indiferent pentru ce altă schemă optează, de la 3 la 24 de luni.

De altfel, principalul beneficiu pe care îl experimentează utilizatorii Mokka și care a convins mai ales segmentul de populație foarte activă de până la 45 de ani (Gen Z și Millennials), nativi digital este oportunitatea de a achiziționa bunuri fără să-și facă griji cum le vor achita, pentru că finanțarea Mokka este accesibilă, iar planul de rambursare este hotărât de clienți. Astfel, se poate profita din plin de sezoanele de reduceri din magazinele fizice sau online, iar în perioadele cu presiune financiară mai mare, Mokka BNPL transformă shoppingul într-o experiență mult mai relaxantă.

Mokka este un serviciu Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori. Mokka a dezvoltat soluții de plată BNPL inovatoare și flexibile, oferind clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a plăti alegând cele mai convenabile planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni. Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1,500 de retaileri de top din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele. Comercianții care activează această metodă de plată înregistrează rate de conversie mai mari, o creștere a valorii medii a coșului de cumpărături și o apreciere a vânzărilor incrementale, consolidând în același timp loialitatea consumatorilor. Mokka cooperează în Europa Centrala și de Est cu Lensa, Reserved, Boutique Mall Optiblu, F64, Somproduct, Aosom, CCC, Humanic, Office Shoes, Diverse, Savicki, W. Kruk și mulți alții.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Buy Now Pay Later și la Office Shoes și Mi-Home Xiaomi de acum: retailerii au încheiat parteneriate cu Mokka