Lectură de 3 minute

16 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Buy Now Pay Later: Mokka a lansat cardul virtual cu mai multe opțiuni de plată

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mokka, furnizor de servicii BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plătești mai târziu) și plăți amânate din Europa Centrală și de Est, anunță lansarea cardului său virtual Mastercard, care este disponibil pentru clienții Mokka în aplicația mobilă Mokka, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Cardul virtual extinde populara gamă de produse Mokka, ce permite consumatorilor să se înregistreze instantaneu pentru acest serviciu, să obțină finanțare, să amâne plata pentru achizițiile în mii de magazine, să acceseze avansuri în numerar și multe altele.

Sursa foto: Pexels

Cardul virtual Mokka este emis în parteneriat cu DiPocket, un fintech de top specializat în emiterea de carduri și plăți, care operează în Uniunea Europeană și Marea Britanie. Cardul virtual poate fi utilizat de clienții Mokka în orice magazin unde se acceptă plata cu card Mastercard și astfel se extinde gama de magazine în care clienții pot utiliza serviciile Mokka pentru a plăti în rate. Cardul virtual poate fi încărcat în portofelele GooglePay și ApplePay pentru a fi utilizat atât în magazine online, cât și în magazinele tradiționale.

Odată cu cardul virtual Mokka, fintech-ul lansează și o experiență unică de cumpărături în aplicație, care le permite comercianților promovarea către clienții Mokka, iar consumatorilor să facă cumpărături în toate marile magazine online, fără să părăsească aplicația mobilă Mokka.

Mai multe planuri de plată

Pe lângă faptul că accesul la cardul virtual este instantaneu pentru clienții Mokka, produsul oferă și alte numeroase beneficii pentru consumatori, cu o singură plată de abonament lunar. Consumatorul poate alege din mai multe planuri de plată simple pentru rambursarea tuturor achizițiilor efectuate cu cardul virtual, optând pentru 3, 6 sau 10 luni, eliminând astfel dobânzile și taxele ascunse, percepute de obicei de produsele tradiționale de finanțare.

Toate tranzacțiile cu Mokka sunt rambursate folosind o singură dată de facturare lunară pentru a evita situația în care clienții sunt nevoiți să plătească pentru achiziții diferite, la date diferite, în cursul aceleiași luni. Mai mult, acum este posibil să se realizeze cumpărături cu cardul virtual direct din aplicația mobilă Mokka astfel încât toate magazinele preferate sunt la îndemână.

Pentru a obține accesul la cardul virtual Mokka, consumatorii trebuie să se înregistreze pentru acest serviciu prin descărcarea aplicației sau realizând o achiziție la unul dintre magazinele partenere ale companiei. Algoritmul Mokka ia în considerare comportamentul de cumpărare și plată al clientului și îi crește automat avansul care se poate reînnoi, deschizând totodată accesul la servicii suplimentare, cum ar fi cardul virtual în aplicația mobilă.

Mokka este un serviciu Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori. Mokka a dezvoltat soluții de plată BNPL inovatoare și flexibile, oferind clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a plăti alegând cele mai convenabile planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni. Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1,500 de retaileri de top din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele. Comercianții care activează această metodă de plată înregistrează rate de conversie mai mari, o creștere a valorii medii a coșului de cumpărături și o apreciere a vânzărilor incrementale, consolidând în același timp loialitatea consumatorilor.

Citeste si:
Cadouri în rate: ce și cum vor cumpăra românii de Crăciun?
Cadouri în rate: ce și cum vor cumpăra românii de Crăciun?

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Buy Now Pay Later: Mokka a lansat cardul virtual cu mai multe opțiuni de plată