Lectură de 2 minute

15 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Buy Now Pay Later la vacanțe: tbi bank semnează un parteneriat cu Christian Tour

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Pentru a veni în sprijinul românilor în actualul context economic, tbi bank a lansat o soluție de finanțare BNPL (Buy Now, Pay Later) care le permite acestora să își plătească vacanțele achiziționate prin Christian Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din România. Vacanțele vor putea fi plătite în patru rate fără dobândă sau până la maximum 60 de rate cu dobândă variabilă.  

Sursa foto: tbi bank

Această colaborare presupune finanțarea pachetelor turistice oferite în toate cele 39 de locații Christian Tour. Finanțarea poate fi obținută 100% online și de la distanță, crescând astfel eficiența și rapiditatea procesului. Soluțiile tbi permit oamenilor să acopere rapid costul total al vacanței, în rate lunare accesibile si fixe.

„Vacanțele sunt o ocazie de a ne relaxa și de a ne simți bine, iar românii adoră să își ia timp liber și să călătorească pentru a-și reîncărca bateriile. Cu toate acestea, atunci când costurile depășesc un anumit nivel, oamenii tind să amâne planificarea vacanței și să renunțe la nevoia de relaxare. De aceea, le oferim românilor șansa de a cumpăra pachetul pe care și-l doresc acum și să-l plătească mai târziu în rate lunare”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

Vacanțele vor putea fi plătite în patru rate fără dobândă sau până la maximum 60 de rate cu dobândă variabilă.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme "phygitale". În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 18.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Buy Now Pay Later la vacanțe: tbi bank semnează un parteneriat cu Christian Tour