Lectură de 2 minute

07 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Buy Back la Credit Amanet: cum putem achiziționa produse premium la prețuri reduse

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Piața globală a electronicelor reciclate și reutilizate cunoaște o creștere importantă și se estimează că va atinge valoarea de aproximativ 66 miliarde de dolari până în 2026, pe fondul tendinței generale de implementare a practicilor sustenabile, potrivit Statista.com.  
 

 

Sursa foto: CreditAmanet

În ultimele decenii, produsele electronice au devenit indispensabile vieții de zi cu zi, situație ce poate fi ușor observată din cifrele vânzărilor. Însă preferințele consumatorilor nu se îndreaptă doar spre electronicele noi, ci și spre cele pre-owned.

Trendul ascendent al electronicelor reciclate are avantaje importante atât pentru mediu, cât și pentru cumpărători, pentru că ajută la prevenirea risipei și sustenabilitatea industriei tech pe de-o parte, iar pe de altă parte este o bună afacere pentru clienți, care pot achiziționa electronice la prețuri foarte avantajoase.

CreditAmanet a demarat programul Buy Back pentru electronice

Tendința de pe piața globală poate fi observată și în România, unde economia circulară începe să câștige tot mai mult teren.

CreditAmanet, retailer de produse electronice pre-owned – telefoane, tablete, laptopuri, smartwatch, console și aparate foto, derulează un program Buy Back pentru electronice care permite achiziția unor produse de ultimă generație, în stare foarte bună, cu prețuri de până la 50% mai mici față de prețul de lansare. De asemenea, clienții CreditAmanet pot primi până la 80% din valoarea de pre-owned a produsului electronic, dacă acesta este într-o stare bună.

Adaptarea la această piață extrem de dinamică este necesară pentru o mai bună înțelegere a cerințelor consumatorilor și identificarea celor mai bune metode de a veni în întâmpinarea lor.

CEO-ul CreditAmanet explică interesul clienților pentru electronicele pre-owned nu numai prin prisma unui business avantajos, ci și pentru că „protejarea mediului devine un subiect din ce în ce mai important, pe care oamenii au început să îl conștientizeze. În principal consumatorii din noile generații au devenit extrem de preocupați de acest subiect”, a declarat CEO-ul CreditAmanet.

CreditAmanet este o societate pe acțiuni cu o experiență pe piață de 15 ani. Compania oferă servicii de creditare pe termen scurt, de tip amanet și schimb valutar, și administrează o platformă diversificată de tranzacționare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux. Prin intermediul companiilor pe care le deține integral (Digital Sale SRL și EUROCREDIT EXCHANGE SRL) dezvoltă 3 linii de business – amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile. Cu 130 de angajați în agențiile reprezentate la nivel național, CreditAmanet a servit până acum peste 2 milioane de clienți.

Citeste si:
Electronice care nu mai poluează mediul?! Ce sunt Papertronics
Electronice care nu mai poluează mediul?! Ce sunt Papertronics

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Buy Back la Credit Amanet: cum putem achiziționa produse premium la prețuri reduse