Lectură de 3 minute

13 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Businessuri românești de fashion, în București Mall-Vitan: de unde puteți lua cadouri de Crăciun

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Trei creatori români, Caresta Bags, Monarh Design și LOOR Jewelry, dau întâlnire, în luna cadourilor, pasionaților de fashion made in RO la Designers Boutique din București Mall-Vitan.

Sursa foto: Caresta/ București Mall-Vitan

Gențile Caresta, fabricate în Alba Iulia, reprezintă o fuziune între designul inspirat din clasica și eterna eleganță a stilului italienesc și abilitățile artizanilor români, transmise din generație în generație și perfecționate de-a lungul timpului. Pentru a sublinia calitățile produselor prin arta execuției și designul atemporal, denumirea brandului a fost inspirată din expresia italiana „che resta”, care înseamnă „care rămâne”.

În același timp, Monarh aduce la Designers Boutique ținute chic pentru femeile care vor să strălucească de sărbători. Filozofia brandului este să ofere piese elegante, care rămân mereu în trend, perfecte pentru orice stil.

Totodată, LOOR, brandul românesc de bijuterii create în inima capitalei, aduce la Designers Boutique colecția specială, creată de Crăciun. Bijuteriile LOOR sunt gândite pentru a completa perfect orice ținută, indiferent de stil – casual sau elegant: de la un trening bej la o rochie neagră și de la sneakers la sandale cu toc.

De cinci ani, București Mall-Vitan pune la dispoziția comunității de designeri și brandurilor autohtone de fashion un spațiu comercial dedicat, unde aceștia pot să-și prezinte creațiile și să beneficieze de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență autentică de retail offline. Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste cinci ani de activitate, peste 150 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.

Citeste si:
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Businessuri românești de fashion, în București Mall-Vitan: de unde puteți lua cadouri de Crăciun