Lectură de un minut

22 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Burger King va deschide primul restaurant de anul acesta, în Piața Victoriei din București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Burger King va deschide primul restaurant de anul acesta, în Piața Victoriei din București, aceasta fiind a șaptea unitate din Capitală a lanțului american, notează Wall-street.ro.

Data deschiderii încă nu a fost anunțată publicului, iar în restaurant se fac moment pregătiri.

Burger King a deschis șase restaurante într-un an și jumătate de când sunt prezenți pe piața din România. Compania a integrat, în timpul pandemiei, serviciul de food delivery prin parteneriate cu aplicațiile de delivery și ulterior a dezvoltat serviciile de take away și de pick-up.

De asemenea, în luna septembrie, odată cu deschiderea a trei noi restaurante – Promenada, Băneasa Mall Feeria și Piața Sudului – Burger King și-a dublat business-ul în doar trei săptămâni.

AmRest Holdings este un operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Burger King va deschide primul restaurant de anul acesta, în Piața Victoriei din București