Lectură de un minut

08 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Burger King deschide primul restaurant din România în afara Capitalei, în Brașov

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, va deschide primul restaurant Burger King în Brașov, în data de 9 iulie, aceasta fiind prima unitate inaugurată în afara Capitalei.

Restaurantul va fi situat în Afi Brașov, pe Blvd 15 Noiembrie, nr. 78 și va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 21:00, potrivit unui comunicat de presă.

Cu ocazia noii deschideri, Burger King a pregătit mai multe surprize pentru fanii brand-ului, inclusiv vouchere gratuite pentru produse. Astfel, primii 300 de fani care se vor afla la deschiderea vor primi câte un voucher ce va consta într-un Whopper gratuit.

Noul restaurant va avea o echipă de 30 de persoane.

„Lucrăm constant la planurile noastre de expansiune în regiune, așa cum a promis”, a declarat Abdalla Hafez, brand president Burger King.

De la intrarea pe piața din România în 2019, Burger King a deschis opt restaurante în locații cheie ale Capitalei (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale) și unul în Brașov. În plus, compania a integrat, în timpul pandemiei, serviciul de livrare în București prin parteneriate cu aplicații de livrare și a dezvoltat serviciul de livrare deja existent.

AmRest Holdings, SE este unui dintre cei mai mari operatori de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Burger King deschide primul restaurant din România în afara Capitalei, în Brașov