Lectură de un minut

02 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Burger King deschide al 8-lea restaurant din București, în ParkLake Shopping Center

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide al optulea restaurant Burger King în România, în data de 2 iulie, în incinta ParkLake Shopping Center și va avea o echipă de 30 de persoane.

În primii doi ani de la intrarea pe piața din România, Burger King a deschis șapte restaurante dintre care patru se află în centre comerciale din Capitală. Noul restaurant va fi cel de-al cincilea amplasat într-un centru comercial și va fi situat în zona de food court a ParkLake. Restaurantul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică.

Cu ocazia noii deschideri, Burger King a pregătit pentru 300 de persoane vouchere gratuite care constau într-un Whopper gratuit.

„În continuare, printre obiectivele noastre din acest an se numără dezvoltarea și creșterea continuă a brand-ului în regiune”, a declarat Abdalla Hafez, brand president Burger King.

Burger King a integrat, în timpul pandemiei, serviciul de food delivery prin parteneriate cu aplicațiile de delivery și a dezvoltat serviciile deja existente de take away.

AmRest Holdings este un operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume.

Citeste si:
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Burger King deschide al 8-lea restaurant din București, în ParkLake Shopping Center