Lectură de 2 minute

17 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Burger King a deschis un nou restaurant, al șaselea pe piața locală

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

După ce a inaugurat două noi restaurante la diferență de o săptămână, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante È™i servicii alimentare, deschide în BucureÈ™ti cel de-al treilea restaurant în doar o lună. Noul restaurant Burger King se află în zona PiaÈ›a Sudului.

Prin deschiderea restaurantului Burger King din PiaÈ›a Sudului, BucureÈ™ti, compania îÈ™i atinge obiectivul final al planului strategic de a avea È™ase noi restaurante pe piaÈ›a din România în primul an de la deschidere. Acesta este cel de-al treilea restaurant deschis în luna septembrie.

Noul restaurant este situat în pe Bulevardul Sergent NiÈ›u Vasile, Nr 1, sector 4, PiaÈ›a Sudului È™i va avea o echipă de 40 grill kings. Ca întotdeauna, compania a luat toate măsurile de siguranță È™i igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaÈ›ilor cu măști È™i mănuÈ™i.

“Iată că am ajuns la îndeplinirea unuia dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am setat în momentul intrării pe piaÈ›a din România È™i anume să avem È™ase restaurante Burger King deschise în primul an de la inaugurare. Suntem bucuroÈ™i de acest rezultat mai ales că, anul acest a venit cu multe provocări din cauza crizei Covid-19. Însă ne-am mobilizat rapid iar acest lucru nu ne-a dat planurile peste cap ci din contra. Împreună cu o echipă bine închegată am reuÈ™it să ne atingem obiectivele È™i mai mult de atât, să avem trei noi deschideri de restaurante într-o singură lună”, a declarat Daniel Ryska, Regional Director CE & SEE.

Burger King oferă fanilor tot spaÈ›iul disponibil, care respectă condiÈ›iile de siguranță È™i un întreg set de măsuri menite să îi protejeze. Servirea la masă respectă toate măsurile de distanÈ›are socială impuse de autorități, mesele fiind dezinfectate după fiecare client. La fiecare casă de marcat sau la intrarea în restaurant, clienÈ›ii se pot dezinfecta cu soluÈ›iile disponibile în recipientele dedicate.

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks È™i Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog È™i KABB. În România, AmRest operează Starbucks È™i lanÈ›ul de restaurante Burger King.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Burger King a deschis un nou restaurant, al È™aselea pe piaÈ›a locală