Lectură de un minut

03 Jun 2021 - Știri și Noutăți

București Mall-Vitan lansează o campanie cu 4.000 de vouchere de 50 de lei și premii lunare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

București Mall - Vitan a lansat campania Shopping Mood On, prin care cumpărătorii pot câștiga, până pe 26 septembrie, 4.000 de vouchere în valoare de 50 lei, valabile în magazinele partenere și premii lunare.

În perioada urmatoare, vizitatorii București Mall – Vitan care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal de la magazinele partenere, sau de minimum 500 lei de la Media Galaxy și Mega Image, vor primi un voucher în valoare de 50 lei, în limita stocului disponibil la Infodesk.

Totodată, clienții vor fi automat înscriși în tragerea la sorți pentru premiile lunare și pot câștiga un iPhone 12 Max Pro, în timp ce cuplurile pot câștiga seturi de ochelari, pasionații de beauty pot primi vouchere Douglas în valoare de 1.500 lei, iar cei interesați de mobilier pot primi un voucher-ului în valoare de 15.000 lei de la Mobilă Dalin.

Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea campaniei, lista magazinelor partenere și valoarea premiilor puteți consulta regulamentul campaniei, disponibil aici.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  București Mall-Vitan lansează o campanie cu 4.000 de vouchere de 50 de lei și premii lunare