Lectură de un minut

11 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Magazinul Triumph se deschide in complexul Bucuresti Mall

Abonează-te pe  

Bucuresti Mall inaugureaza luna aceasta un nou magazin cu articole pentru moda. Noua unitate Triumph va avea la vanzare produse vestimentare si lenjerie intima.

 

Odata cu inaugurarea, Triumph lanseaza si colectia primavara-vara 2017. Creata sub sloganul "Find the one to escape with" aceasta se remarca prin detalii iudice si culori cool. Pentru acest sezon estival, Triumph propune costume de baie cu imprimeuri exotice. Vedetele seriei sunt costumele de plaja Hot Fiesta, Painted Leaves, Painted Tulum.

Triumph International este o companie cu traditie, avand peste 130 de ani de experienta, cu o prezenta pe piata romaneasca de peste 20 de ani, in Bucuresti si in toate marile orase ale tarii.

Noul magazin completeaza mixul de branduri disponibile in incinta Bucuresti Mall - Vitan si se alatura unei varietati de magazine de moda pentru barbati si femei. Complexul comercial gazduieste si locatii care comercializeaza marci de cosmetice si ingrijire personala, telefonie mobila, electrocasnice, decoratiuni, birotica, precum si un supermarket, dar si o zona de food court si cinematograf.

Bucuresti Mall a fost deschis in septembrie 1999 si este primul centru modern de tip shopping mail din tara. Recent, acesta a fost reinventat si modernizat prin reconfigurarea spatiilor si oferirea unui design nou.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul Triumph se deschide in complexul Bucuresti Mall