Lectură de 2 minute

11 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Bucharest Urban Athletics by Auchan 2019 - cum a fost a doua editie

Abonează-te pe  

De doua ori mai multi atleti de elita, amatori si sportivi in fotolii rulante au luat startul la cele patru curse de atletism din cadrul competitiei Bucharest Urban Athletics by Auchan. Anul acesta a ajuns la cea de-a doua editie.

 

In total, peste 1000 de copii, tineri si seniori au participat duminica, 27 octombrie, la cele 3 curse competitive ale evenimentului (o mila, 800m si 3000m), precum si la proba necompetitiva Family&Kids pe un traseu de o mila.

Asociatiile Sport la Orice Varsta si People for Sport au organizat pentru a doua oara consecutiv concursul de o mila pe asfalt din Bucuresti, la Bucharest Urban Athletics by Auchan alergandu-se, pe langa proba de 1.609 metri, si doua trasee de 800 metri, respectiv 3000 metri, dar si o cursa necompetitiva pentru intreaga familie, Family&Kids Run.

Cea mai placuta surpriza a fost prezenta numeroasa a bucurestenilor la cursa necompetitiva de familie, unde am avut placerea de a alerga impreuna cu tineri parinti alaturi de copii, unii chiar in carucioare, numerosi copii de diverse varste, familii care au iesit la plimbare cu animalele de companie, dar si seniori care au ales sa incerce, poate pentru prima data, atmosfera unui concurs sportiv. Suntem incantati sa vedem cum evolueaza acest eveniment de la an la an si speram ca la urmatoarea editie vom avea si mai multi participanti”, au mentionat organizatorii.
Derularea Bucharest Urban Athletics a fost sprijinita de Auchan Retail Romania, partenerul principal, care s-a alaturat initiativei inca de la lansarea acestuia, de anul trecut.
A fost o bucurie sa vedem atatia oameni care au venit sa faca miscare si sa se simta bine la un eveniment deosebit: Bucharest Urban Athletics by Auchan, pe care il sustinem inca de la infiintare, in calitate de partener principal. Avem in misiunea noastra sa sustinem o viata mai sanatoasa prin alimentatie si miscare si dorim sa facem posibil acest lucru la o scara cat mai mare. Ii felicitam pe toti cei care au participat si, in acelasi timp, dorim sa le adresam multumiri partenerilor nostri de produse, servicii si institutionali care au fost alaturi de organizatori in sustinerea acestui proiect”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania.
Bucharest Urban Athletics by Auchan va avea loc si anul urmator, organizatorii avand in plan diversificarea probelor competitive si aducerea celor mai spectaculoase probe atletice de pe stadion in inima Capitalei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bucharest Urban Athletics by Auchan 2019 - cum a fost a doua editie