Lectură de 2 minute

02 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Bucharest Restaurant Week începe joi, 3 iunie: reduceri de până la 70% la mâncare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Bucharest Restaurant Week începe joi, 3 iunie și durează două săptămâni, iar clienții au reduceri de până la 70% la anumite preparate.

Timp de două săptămâni, între 3 - 17 iunie, Bucharest Restaurant Week adună la un loc restaurante, baruri și cafenele din Capitală care vor oferi discounturi de până la 70% la preparatele selectate, celor care doresc să le viziteze (cu rezervare prin Restograf) sau să comande mâncare (prin tazz by eMag).

Scopul inițiativei este de a veni în sprijinul restaurantelor, înscrierea este gratuită și nu se percepe niciun alt comision sau taxă din vânzări: zero taxă de înscriere, zero comision la rezervări, zero comision la livrări, zero comision din vânzări. Restaurantele participante și preparatele pe care le propun pot fi accesate pe site-ul bucharestrestaurantweek.ro, iar clienții pot alege dacă să ia masa în oraș, sau să comande acasă.

Concursul Bucharest Restaurant Week

În plus, toți cei care participă la Bucharest Restaurant Week sunt înscriși la un concurs al cărui premiu este un autoturism Tesla, plus zeci de iPhone 12 Pro, Airpods sau Apple Watch, trotinete, kituri de barman, un frigider Smeg și altele.

„Știm cât de greu a fost acest ultim an, care a venit cu provocări nemaiîntâlnite pentru toți cei din industria restaurantelor. Ne-am dorit să facem ceva pentru a-i sprijini, pentru a-i ajuta să atragă un număr mai mare de clienți și să-și revitalizeze afacerile. În același timp, am vrut să le dăm și oaspeților șansa de a profita de mâncare bună, la prețuri cât mai mici. Și uite așa să reactivăm această comunitate sudată, a celor pasionați de mâncare și de ieșirile în oraș. Pentru că Bucharest Restaurant Week este un eveniment despre oameni, pentru oameni, care celebrează lumea vibrantă a localurilor bucureștene. Și pentru că mâncarea bună ne readuce împreună!”, spune Radu Dumitrescu, CEO Restograf.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bucharest Restaurant Week începe joi, 3 iunie: reduceri de până la 70% la mâncare