Lectură de 2 minute

25 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Bringo lansează o cartelă preplătită, ce poate fi folosită la cumpărături

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, aduce în aplicație Benefito Mobile, un produs în premieră în industriile de telecom și retail din România – singura cartelă prepaid prin care utilizatorii primesc credit la achiziția de produse și servicii.

Parteneriatul dintre Bringo și Benefito Mobile oferă utilizatorilor acces la un serviciu inovator, care oferă acces la servicii de telefonie mobilă, în timp ce răsplătește și transformă loialitatea utilizatorilor în credit de cartelă: achiziționarea cartelei, dar și fiecare comandă plasată în Bringo, în perioadele de promoție, înseamnă un bonus de 20 lei care poate fi folosit la reîncărcarea cu credit a cartelei Benefito. Cartela este disponibilă în Bringo prin rețeaua de magazine Carrefour.

Cum funcționează Benefito Mobile

Utilizatorii Bringo pot comanda cartela la orice comandă din aplicație, iar apoi fac cumpărături prin Bringo. Cumpărătorii vor primi un creditbonus pentru reîncărcarea cartelei, sub forma unui voucher, în valoare de 20 de lei, care are este valabil pentru orice reîncărcare de minimum 10 lei achiziționată. După acești paș utilizatorii pot folosi voucherul pe site-ul Benefito Mobile. Creditul este valabil 30 de zile de la data activării cartelei.

„Parteneriatul cu Bringo este un pas important în extinderea rețelei de Parteneri care oferă utilizatorilor Benefito credit bonus la cumpărături, o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli. Prin intermediul platformei Bringo utilizatorii vor fi recompensați cu credit bonus pentru cumpărăturile pe care le fac în marile lanțuri de retail precum Carrefour”, a declarat Marius Ionescu- CEO Benefito Mobile.

Bringo adaugă acest nou partener și continuă astfel să își consolideze poziția ca aplicație preferată a românilor pentru realizarea cumpărăturilor online și să susțină planurile de dezvoltare pe care compania le urmărește.

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde clienții pot găsi peste 90.000 de produse variate. Bringo are încheiate parteneriate cu peste 200 de magazine, în România, și livrează produsele în 30-90 de minute.

Benefito Mobile, un brand deținut de Goil Services Romania S.A, este primul operator mobil din România care lansează o cartelă preplătită pentru domeniile telecom și retail. Prin această cartelă, utilizatorii vor putea primi credit pentru mobil la achiziția de produse și servicii de la firmele partenere. Printre fondatorii Benefito Mobile se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, doi dintre cei mai reputați specialiști din telecomul românesc.

Citeste si:
Carrefour își extinde serviciile de livrare la domiciliu în 9 orașe din România 
Carrefour își extinde serviciile de livrare la domiciliu în 9 orașe din România 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bringo lansează o cartelă preplătită, ce poate fi folosită la cumpărături