Lectură de un minut

01 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Bright Spaces lansează soluția de vizualizare online 3D a spațiilor industriale

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bright Spaces se lansează pe o nouă verticală din domeniul imobiliar, cu soluția sa de vizualizare online 3D a spațiilor industriale. Compania de tehnologie lucrează deja cu dezvoltatori din domeniul rezidențial și comercial - spații de birouri, co-working, companii de fit-out și arhitectură, la nivel european. Intrarea în sectorul logistic reprezintă un pas important în digitalizarea proceselor comerciale imobiliare și în standardizarea prezentării în 3D a tuturor tipurilor de spații.

Sursa foto: Eli Parks/ Bright Spaces

ELI Parks, primul partener pentru care este implementată această platformă, este unul dintre cei mai activi jucători de pe piața logistică și industrială din România. Dezvoltatorul oferă o rețea extinsă de parcuri industriale de clasă A în 5 orașe din România și pachete complete de servicii de producție și depozitare. Inovația și adoptarea unor practici de lucru sustenabile și eficiente fac parte din principiile ELI Parks, ceea ce a determinat dezvoltatorul să digitalizeze procesele de prezentare a spațiilor sale.

Potențialii clienți ai parcurilor ELI Parks din București, Ploiești, Bacău, Iași și Oradea pot explora acum toate proiectele și caracteristicile acestora online, în 3D. Platforma este ușor de accesat pentru oricine cu conexiune la internet, de pe orice dispozitiv, și include și informații despre: locație, accesibilitate, specificații tehnice standard și vizualizare 3D în detaliu a proiectelor.

Implementarea unei astfel de soluții nu necesită prezența fizică a arhitecților sau specialiștilor Bright Spaces, care au nevoie doar de informații deja existente din procesul de proiectare și construcție a spațiilor respective.

Folosirea tehnologiei Bright Spaces permite prezentarea atât a proiectelor finalizate, cât și a celor în fază de proiectare sau construcție, cu toate beneficiile aferente. Procesele de închiriere și promovare a spațiilor sunt simplificate prin digitalizare, iar clienții pot lua decizii mai rapide, bine informate și independente de locația în care se află, toate detaliile fiind disponibile la un click distanță.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bright Spaces lansează soluția de vizualizare online 3D a spațiilor industriale