Lectură de 2 minute

15 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Brico Dépôt deschide al doilea magazin de tip Outlet la Brăila, cu reduceri de până la 80% la produsele de bricolaj pentru casă și grădină

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brico Dépôt deschide cel de-al doilea Outlet, o zonă special dedicată în magazinul din Brăila, situat în centrul comercial Brăila Mall. Retailerul are o gamă largă de produse de bricolaj pentru casă și grădină vor fi disponibile pentru clienți, la prețuri reduse cu până la 80%.

Brico Outlet Brăila oferă o varietate de produse și soluții pentru îmbunătățirea locuinței, de la materiale de construcții, produse pentru bucătărie și baie, până la soluții de depozitare sau decorațiuni. Peste 2.000 de articole vor fi disponibile la lansarea Brico Outlet Brăila, urmând ca ulterior gamele să fie reînnoite constant, specifică retailerul.

“Decizia de a lansa al doilea Outlet cu produse pentru amenajarea locuinței, după proiectul pilot din Chiajna, a venit firesc. Outlet-ul Chiajna ne-a confirmat previziunile. Începând cu data de 15 februarie, îi așteptăm cu bucurie pe clienți în magazinul nostru din Brăila Promenada Mall, să descopere diversitatea produselor din zona Outlet, la prețuri foarte avantajoase, pentru toate proiectele de renovare și amenajare a casei pe care le au în plan”, a menționat Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt.

Outlet-ul deschis în incinta magazinului Brico Dépôt din Brăila Mall, comuna Vărsătura, va ocupa o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați. Parcarea, intrarea și casele de marcat vor deservi atât magazinul, cât și outlet-ul propriu-zis.

Outlet-ul de la Brăila este cel de-al doilea din rețeaua retailer-ului de bricolaj, după cel deschis în magazinul Brico Dépôt Chiajna, în 2020.

Brico Dépôt are o gamă nouă de produse

Brico Dépôt Brăila are o gamă nouă de produse pentru amenajarea grădinii și pentru lucrările de primăvară. Clienții Brico pot comanda produsele de care au nevoie online sau la telefon, având la dispoziție livrarea produselor la domiciliu, ridicarea produselor din cel mai apropiat magazin sau din locurile special amenajate în parcarea magazinelor Brico Dépôt.

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucător de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și peste 2.600 de angajați.

Citeste si:
eJobs: Industria alimentară rămâne sectorul cu cele mai mici salarii
eJobs: Industria alimentară rămâne sectorul cu cele mai mici salarii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brico Dépôt deschide al doilea magazin de tip Outlet la Brăila, cu reduceri de până la 80% la produsele de bricolaj pentru casă și grădină