Lectură de un minut

04 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Vara aceasta brandul romanesc Nissa deschide prima locatie din Polonia

Abonează-te pe  

Un brand romanesc de moda isi deschide primul magazin din Polonia - Nissa va inaugura prima locatie in Varsovia, in complexul comercial Arkadia.

 

Magazinul fashion cu brand national, Nissa, va avea o suprafata de 86 de metri patrati si va fi inaugurat in vara acestui an.

nissa fashion romania

Compania are la vanzare o gama variata de imbracaminte si incaltaminte pentru dama, dar si accesorii, haine si genti. Prima colectie Nissa a fost lansata in 2002 si de atunci s-au deschis 16 magazine la nivelul tarii. Extinderea a inceput prin distribuitori in mai multe tari europene sau din Orientul Mijlociu.

Conform sursei, wall-street.ro, Anna Radecka, Associate Director in cadrul departamentului de Retail al Colliers International Polonia (consultata imobiliara si chirias in negocieri) a declarat. "Suntem incantati ca am facilitat extinderea Nissa in Polonia. Aceasta tranzactie demonstreaza ca piata poloneza atrage branduri straine de moda si are un potential de crestere ridicat si, prin urmare, mai multe branduri din strainatate pot urma exemplul."

Sursa foto: pixabay.com

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vara aceasta brandul romanesc Nissa deschide prima locatie din Polonia