Lectură de un minut

23 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc MIZAR își consolidează rețeaua de magazine la nivel național prin deschiderea unei noi unități în Argeș Mall din Pitești, după o investiție ce atinge aproape 100.000 euro. Cu cea mai recentă locație din Argeș Mall, MIZAR ajunge la o rețea de 19 magazine fizice în România, prezente în orașele Alba-Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Buzău, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Sursa foto: MIZAR

Încă din 2022 ne-am asumat o strategie de business concentrată, printre altele, pe extinderea rețelei de magazine fizice în toate orașele importante din România. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin MIZAR la Pitești, în Argeș Mall, și al 19-lea din rețea, ducem mai departe acest demers strategic și ne consolidăm poziția pe piața locală.

Dan Lupu, CEO MIZAR

Magazinul din Argeș Mall are o suprafață de 75 mp și este amenajat după noul concept de magazine MIZAR, care pune accentul pe eleganță și rafinament atât la nivel de colecții, cât și de design și amenajare. Aici, clientele MIZAR vor descoperi colecțiile emblemă ale brandului. Anual, peste 1000 de modele noi sunt create în atelierul MIZAR din Bacău și sunt transpuse în 3 colecții speciale, care surprind stilul feminin în toate momentele importante din viață.

Cu prilejul deschiderii, MIZAR își întâmplină clienții cu 20% reducere la colecția nouă, ofertă valabilă în perioada 25-28 aprilie 2024, exclusiv în magazinul MIZAR din Argeș Mall.

MIZAR este un brand de fashion 100% românesc, cu o istorie de peste 28 de ani pe piață și oferă clientelor sale mai multe posibilități de a-și alege ținutele preferate, atât în cele 19 magazine din 14 orașe ale țării, cât și în magazinul online mizar.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin