Lectură de un minut

24 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Brandul românesc de pijamale Sofiaman a inaugurat un nou magazin 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc de pijamale Sofiaman a deschis un nou magazin în Oradea, ajungând astfel la cifra 20 de magazine la nivel național. Retailerul a anunțat recent că vrea să ajungă la pragul de 50 de unități în viitorul apropiat.

Sursa foto: Sofiaman

Orașele în care brandul Sofiaman este prezent sunt București, Cluj, Bacău, Baia Mare, Brașov, Iași, Piatra Neamț, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Târgu Neamț și Timișoara, iar cea mai recentă deschidere a avut loc în Oradea.

În capitală, Sofiaman deține 5 magazine, în Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Fashion House Militari și Fashion House Pallady.

Totodată, în prezent, Sofiaman pregătește o gamă de șosete de somn, pentru cei care dorm cu șosete în picioare chiar și vara.

Povestea Sofiaman a început cu o pijama simplă, din bumbac, produsă cu peste 25 de ani în urmă, într-un atelier de croitorie din satul Șoimănești, judetul Neamț. În prezent, Sofiaman este cel mai mare producător de haine de casă și de somn din România. Cu 19 magazine în toată ţara, peste 300 de distribuitori naţionali și o unitate proprie de producție, Sofiaman creează și comercializează produse pentru toata familia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul românesc de pijamale Sofiaman a inaugurat un nou magazin